Tuesday, January 22, 2013

jom makan Pizza Hut


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam di Putrajaya

rasa cam dah lama tak makan kat Pizza Hut, so ajaklah en hubby pi makan sana semalam 
we ollzz terjah Pizza Hut kat Alamanda
bukan order Pizza Hut pun , order menu lain.. pi berdua jea ngan en hubby ,
 kalau order pizza confirm takkan abis. so order jea la menu lain.
lagipun nik prefer makan pizza kat Domino's Pizza .pizza kat Pizza Hut cepat muak.

makanan yang nik order
Spaghetti Meatball Bolognese
Soup-of-the day
Pepsi

ni en hubby order
Tempura King Prawns
* pic sumber en google, tak sempat nak snap gambar makanan ni.
coz hubby dah ngap dulu..hehe

muka terbaru tuan blog. pic snap sebelum nak ke Alamanda
nik ni kira dalam golongan kurus. BMI (Body Mass Index) di bawah normal
 badan kurus tapi pipi tembam. kiranya badan saiz XS. pipi saiz L.
jadi nik tidaklah nampak kurus, lagi-lagi kalau dalam gambar.
yang tak best bila kurus sangat ni posture badan tak braper cantik. selalu membongkok tanpa kita perasaan.adik bongsu yang selalu tegur saya sal posture badan
nanti nak kena beli Premium Beautiful la ni yea, skarang tak mampu lagi.hehe

see..dari citer makan dah melalut ke cerita lain pulak..hehe
ok la. bye

38 comments:

  1. ayut suke spagetti pizza...sedapppp..nyum3x :)
    ayut mcm akak...berat bdn tak mane pipi je nek.hahaha...

    ReplyDelete
  2. ha cepat2 pegi dapatkan premium beautiful tu...ngeee... ^_^

    ReplyDelete
  3. CA ni susah ati ... terlebih BMI ... hheheheheh

    ReplyDelete
  4. alaa jgn kurus sangat.. mcm xstabil. bmi normal ek. ni kes teringin nak p restoran pizza.hehe

    ReplyDelete
  5. Tak kisahlah nik janji bahagia.. untung org kurus makan banyak pun tak apa..

    ReplyDelete
  6. lama tak makan pizza hut....nyumnyumnyum

    ReplyDelete
  7. erk :/
    dah lama tk makan pizza. qindu lah pulok

    ReplyDelete
  8. wah..sedapnya...
    meleleh tengok air..heheh

    ReplyDelete
  9. betul jugak tu.ramai cakap pizza kat domino pizza lebih terbaik daripada pizza hut.

    ReplyDelete
  10. hmm.. pipi memang agak tak melambangkan BMI... hehehe

    ReplyDelete
  11. auwww, kenapa semua blog saya BW hari ni banyak cerita pasal makan?? jeless T.T

    ReplyDelete
  12. hahahaa size tak sekata yer? saya ni masalah kepanjangan tangan tak sinonim ngan ketinggian (morelike kependekan). premium beauty leh wat tinggi tak? hahaa

    ReplyDelete
  13. wah2 pizza nyummy...udang tempura tu best

    ReplyDelete
  14. @ayut

    sama la kita ni. pipi mmg naik cepat jea

    ReplyDelete
  15. @BERT

    lama gak tak makan pizza ni. tetiba teringat dominos pizza

    ReplyDelete
  16. @Farah Waheda Wahidnnt kaya nik pi beli.skarang tak mampu..hehe

    ReplyDelete
  17. @Miss A sebab tiap2 hari kita makan..hehe

    ReplyDelete
  18. @Nastyna kalau pb boleh buat tinggi, dah lama nik beli..hahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org