Thursday, January 10, 2013

kali ini betul-betul panas!!


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tetiba rasa dah jadi blog bola lak yea..hehe
Juara trebel musim lalu, Kelantan memulakan kempen Liga Super 2013 dengan langkah kanan selepas mencatatkan kemenangan tipis ke atas wakil kelab Lembah Klang, Selangor PKNS 
walaupun menang tipis tapi kira menang la jugakkan.hihi

syukur dapat 3 mata.
harap kemenangan ini tidak buat kita riak serta takbur.
perjalanan kita masih jauh..yang penting kita doakan yang terbaik untuk pasukan kita!
tak ada live kat tv sebab TRW bukan team star. huhuhu

video jarinngan Liga Super 2013
Kelantan 2 - 1 PKNS


kesebelasan utama Kelantan 
Obinna. Indra . Farhan. Nik Shahrul. Keita. Apex
Daudsu. ZairolFitree. Shakir.  Piya. Haris Safwan .

naik meluat tengok kontroversi si Mat Yo , Johor dan KAFA ni..werkkkk
cantiknya bahasa dia. memang betol doa orang teraniaya dimakbulkan
tapi tak baik samakan manusia dengan binatang kan
bini Mat Yo pun, tak perlu terlalu emosional dan tak sepatutnya keluarkan kenyataan sebegitu.
sila la jangan cepat melenting
kalau tak bersalah pun tak perlu nak keluarkan kenyataan macam ni.
atau mungkin facebooknya di hack..fikir positif..ehehe




org yang baik tak akan melenting bila dihina & dicaci.
sebaliknya dia akan terus bersabar, fikir positif, & mendoakan yang baik-baik

psttt!!!
jom positif kan diri  ^____^

46 comments:

  1. cantiknya bahasa dia kan kak.. huu,. actually sy tak pehe bkpo benar jadi gitu. pelik pun pelik.. hurm. matyo,matyo

    ReplyDelete
  2. Laaa, begitu plk jdinya?? Xpaham sungguh. Org teraniaya takkan buat begitu lagaknya. Sepatutnya masing2 muhasabah diri cari jalan terbaik kan.. Dunia dunia

    ReplyDelete
  3. alamak dah lama tak tengok bola.. sebab perak dah takder dalam carta..
    jom positifkan diri.. yeah...

    ReplyDelete
  4. terlepas kes ni..tak tau kenapa..hehe

    ReplyDelete
  5. Bila melihat sinario begini kakak jadi takut. Kenapa sampai beranjing-anjing ni? Tak baiklah..

    ReplyDelete
  6. haih,, mcm2.. patutnya isteri mat yo tu tak blh keluarkan statement gitu, mat yo tu kan public figure, sangat tak patut.. haih

    ReplyDelete
  7. BERASAP BERASAP .. HAHAHA .. ARAP MUKO JE LAWO .. BAHASE MACAM @#$%^&*

    ReplyDelete
  8. @NinaAz mmg cantik sgt la. berani kan dia.huhu

    ReplyDelete
  9. @baby comel setuju. sepatutnya tak perlu mcm ni kan.

    ReplyDelete
  10. @Cho Zila perak ada lagi. still ada lagi dalam liga super.kena sokong tu..hehe

    ReplyDelete
  11. @are_lin@yu mula2 malas nak ambik tahu tapi mcm makin teruk la jadinya.

    ingatkan dah selesai la lepas mat yo hijrah ke johor..huhu

    ReplyDelete
  12. @Kakzakie takut kan kak. sampai mcm tu sekali gelarannya.

    maybe bukan dia yg taip kot. fikir positif jea la...huhu

    ReplyDelete
  13. ishh kenapa ngan isteri dia tuu ... kalau ye pun org salah dan menyalahkan kita .. x sepatutnya gelar org dgn nama "an" tuu .. tu melampau ..
    aduhh manusia !

    ReplyDelete
  14. @Cik Syida kalau btol ni kenyataan isteri mat yo. mmg tak patut la.

    gaduh2 mcm ni kan. tak best btol..huhu

    ReplyDelete
  15. Panasnya....Apa kes nie nik....Beranjing2 pulak....huhuhu

    Pasal bola akak tak minat sangat....

    ReplyDelete
  16. mari lah kita bergomo cara baik atas padang sahaja.. tak molek kalau babit semua laki bini anok beranok dan org tua... moh bawa bincang molek molek... InsyaAllah ada jalan selesai

    ReplyDelete
  17. kita doakan saja agar segala2nya akan baik saja... dan hubungan sesama manusia ini akan pulih seperti biasa..amin

    ReplyDelete
  18. @dEdEQ dE wIshEs bahasa dia hebat kan. takut baca ..huhu

    mmg seorg yg berani.

    ReplyDelete
  19. @ieda
    ntah la. maybe tertekan kot kak..huhu

    ReplyDelete
  20. @Che Rosliza Che Mat kes byr pampasan sebab mat yo langgar kontrak la ni. tak abis2 lagi kes nyer..huhu

    ReplyDelete
  21. @Arjuna Silvera harap selesai la.
    mmg tak bagus bini masuk campur tapi maybe dia rasa dia ada hak kot sebab tu la dia masuk campur..hahaha

    ReplyDelete
  22. @boni kacak harap mcm tu la
    malaysia ni bukan besar sgt. tak baik nak cari gaduh mcm ni.

    ReplyDelete
  23. uihh..ni misti peminat bola nih..hehe..salam perkenalan dr sy..jemput singgah ke blog ye..

    ReplyDelete
  24. sy hanya mampu tgk dari umah je ni. sbbnya rumah depan stadium .hihi.

    amboii mulut. cantiknya bahasa panggil org anjing. org tu anjing dia apa?

    ReplyDelete
  25. oooooo ni la yang kecoh2 dekat fb nadia ni. nadia pelik bakpo pulok sep ni gegey pasal bini matyo. nadia cari komen2 ni dop jupo. nsib baik bw blog kak nik! :)
    kak nik, 24hb feb ni jom join event anak yatim.

    ReplyDelete
  26. uishhh... bahasa jiwa bangsa. true, even kita benar, tapi bila kuar bahasa macam tu, orang pun macam tawar hati nak support.

    ReplyDelete
  27. mmg panas ni...apa pon be positif jom! ^^

    ReplyDelete
  28. macam2 dunia bola ni kan... ada je isu yang hangat....

    ReplyDelete
  29. @lovelywa salam perkenalan

    minat gitu2 jea..hehe

    ReplyDelete
  30. @نورعيم

    amboi..best nyer..stadium depan umah jea.hehe

    dia org hebat kot sebab tu dia boleh cakap org lain mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  31. @nadia kecoh pasal ni la nadia.pasalmat yo dop abis2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  32. @Nastyna btol. tak patut kuar bahasa mcm tu. dia tak perlu kan sokongan kot sebab tu la dia lepas jea cakap..hehe

    ReplyDelete
  33. @Haryati Faizal tu la. mcm2 la. pelik bila fikir. tak abis2 nak gaduh.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^