Thursday, January 24, 2013

makan kat shah alam pulak


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

selasa lepas, jalan-jalan cari makan lagi
kalau keluar makan, boleh stress jugak sebab tak tahu nak makan kat mana.
perut masing-masing dah lapar so singgah makan di Pak Li Kopitiam @ Ole Ole Seksyen 18, Shah Alam jea la.
lama juga tak singgah makan sini

menu
selalu pi Pak Li suka order Nasi Ayam Lemon dan Bubur Nasi.
tetiba rasa nak try makanan lain lak. nik order Mee Sup
dan air cincau

dalam menu nampak sedap . skali rasa, macam hirup sup kosong jea
ni tak suka kalau nak cuba try test makanan lain ni
makanan yang di makan tak memenuhi selera tekak ..kuikuikui
nasib la.makan jea la setakat yang mampu.

tujuan sebenar ke Shah Alam nak jumpa Fahim, adik hubby.
jumpa kat uptown Shah Alam. Fahim datang taklimat kat Putrajaya. esok dia dah start keje kat Politeknik Seberang Prai, Penang. Fahim lecturer kat sana :)
sian dia. rabu kat Putrajaya, khamis balik Perak, pastu nak gerak ker Penang lak.
apapun good luck dan tahniah 
selamat berkerja di tempat baru :) 


43 comments:

  1. lama jugak saya x lepak kat Pak Li... tapi betul, mee sup tu kureng sikit...selalunya makan nasi lemak jer... ^_^

    ReplyDelete
  2. Akak tak pernah sampai ke uptown shah alam tu...macam meriah je...

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan di pak li Kopitiam ;) mmg tawar2 je menunya kan?

    ReplyDelete
  4. wahhh adik ipar nie lect kt psp..dah dekat la dgn saya tue..kl nik dtg penang roger la yea..leh berkenal2 hihihihi....

    ReplyDelete
  5. liza suka sgt pak li ni sbb nasik ayam lemon dia. dulu ada kat kota, skang dah x de, so kalau nak makan kene pegi shah alam dekat uitm...

    ReplyDelete
  6. PAKLI~!!!!!
    lama tak pekena CENDOL dye yg sedap dan lazat tu ;c

    ReplyDelete
  7. dia takda kasi garam, lada sulah, kicap kat meja kee? kalau saya, habis semua ditambah sendiri hehe

    ReplyDelete
  8. pergh..bestnya.... sekali dia makan mee sup daa.. adeh.. terliur dah saya ni

    ReplyDelete
  9. OKEH. MEESUP TU NAMPAK best! :)

    ReplyDelete
  10. as salam ..

    datang bertandang... tgk makanan terus lapaq...
    eh eh..
    jom folow my GA..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

    ReplyDelete
  11. kan... saya pun mmg suka stick to same menu kalau dah tau itu yg sedapnya.

    ReplyDelete
  12. pnh g ole ole tman kawan men bowling..heehe

    ReplyDelete
  13. haha, selalu mcm tu kan.. tngok gmbar dkt menu mcm sedap. skali hampehhh :p

    ReplyDelete
  14. wah feveret kite mkn kt pak ali. suka nasi ayam lemon dia :) hehehehee... ^_^

    ReplyDelete
  15. salam kenal ...
    terima kasih kunjungi teratak CA..

    Hari ni ... CA nak buat mee sup ... lama dah tak makan ..

    ReplyDelete
  16. nk ubah selera tp upe ye tak kena tekak ye nik...hihihi..takde rezeki...pasni order len plak :)
    slmt bekerja utk adik ipar nik.

    ReplyDelete
  17. bestnya kak, suka jenjalan carik makan yaaa.... terliur jaa tgk!

    ReplyDelete
  18. @Farah Waheda Wahid nasi lemak tu mesti sedpa kan.

    mee sup dia tak memenuhi selera nik la.

    ReplyDelete
  19. @Ummi Iman mee sup yg nik makan mmg tawar. tapi ada menu lain yang best

    ReplyDelete
  20. @ira_bluebee tu la. nnt boleh pi jln pennag,adik ipar dah ada sana

    ReplyDelete
  21. @liza♥aufa dulu pun penah gak bbrp kali siggag makan kat pak li kota.dah tak ada dah yea.

    kat seksyen 7 pun penah pi tapi ramai sgt org.susah nak parking

    ReplyDelete
  22. @Awan Nina ada jea kicap tapi tak rasa jugak..maybe sup dia kurang perisa.hehe

    ReplyDelete
  23. @boni kacak aik..dah terliur lak.pi makan yea..hehe

    ReplyDelete
  24. @Kuazue Mohd ala. pi makan tau.jgn bagi perut lapar..hehe

    ReplyDelete
  25. @combi kat sna mmg ada tempat bowling.sis jea tak pernah masuk

    ReplyDelete
  26. @ayut

    tu la.pasni kena order yg kita biasa makan or order makanan yg dah terbukti sedap..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^