Saturday, January 5, 2013

Minggu 8 | Maharaja Lawak Mega 2012


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

jom layan Maharaja Lawak Mega 2012 untuk minggu ke 8. minggu ni mereka buat persembahan kat Stadium Tertutup, Kompleks Sukan Negeri Terengganu.
minggu ni bertemakan Cerita Rakyat dan Radio. so setiap kumpulan akan sampaikan 2

Pusingan 1: Cerita Rakyat

1. Shiro

2.SayWho

3. Boboi

4. Kumpulan R2

5.Jambu

6.Jozan

Pusingan 2 : Radio

1. Shiro

2.SayWho

3. Boboi

4. Kumpulan R2


5.Jambu


6.Jozan


Peserta terkeluar  : Kumpulan R2

sumber video
wwwguatvdotcom2012


12 comments:

  1. kak nikkk, asal nak tengok mlm, konpemmm nadia cari dekat blog kak nik. senangggggggggggggg :)

    ReplyDelete
  2. HIKHIK .. BESHHH JE ZIZAN WALO XDE JOHAN

    ReplyDelete
  3. Kakak tak mengikuti pun program ini. Tapi bila klik yg zizan pakai janggut tu kelakar jugalah...

    ReplyDelete
  4. kureng sikit berbanding dengan minggu lepas :(

    ReplyDelete
  5. @nadia datang la singgah sini selalu kalau nak tgk yea..hehehe

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs sian zizan johan tak ada. tapi lawak dia pun ok.

    ReplyDelete
  7. @Kakzakie nik mmg ikut. tapi tgk kat you tube yea la. tak ada astro warna..hehe

    ReplyDelete
  8. aik R2 terkeliar ea? ingatkan xde penyingkiran.. -.-'

    ReplyDelete
  9. @Wanieys a.k.a IbuQalief jambu jugak yg buat lawak lain dari yg lain :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^