Wednesday, January 16, 2013

new year di Putrajaya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah lama tersimpan kat dalam draft..tapi nik boleh pulak terlupa nak update..hehehe
dah setengah bulan berlalu baru terhegeh-hegeh nak update sal sambutan new year tapi tak kisah la. nak cite jugak walaupun dah basi..hahaha
aktiviti yang tak di rancang. hubby ajak join kawan-kawan kelabb kete PROPERS sambut new year kat Putrajaya

pastu singgah lepak kat Coffee Village Cafe, Desa Putra di Sg. Merab berhampiran Putrajaya
ramai giler orang lepak kat sini . siap boleh karaoke lagi
berhampiran ngan cafe ni ada kolam pancing ikan 
tak sah kalau ikut suami tak balik lewat-lewat pagi
kul 3 baru sampai umah..hehe

24 comments:

  1. mana ada basi nyer.. seronok jugak la sambutan Nik, Nik nyanyi lagu apa? ehehe

    ReplyDelete
  2. amboi.. wajib balik lewat tu. hehe.

    ReplyDelete
  3. nory dok depan tv je masa new year aritu...hehehe..

    ReplyDelete
  4. meriahnye celeb tahun baru kat ptrajaya

    ReplyDelete
  5. wah rajin nyer kluar time new year!!! cik azue dah tak hengat donia time 3 am tu sayang ooii.

    ReplyDelete
  6. Happening lah korang smbut new year!!!

    ReplyDelete
  7. sekali sekala besh jugak lepak2 ni...

    ReplyDelete
  8. smbut tahun baru gan member mmg tak sah klu tak blik lmbt :)

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle tak pe. lagi selasa duk depan tv..hehe

    ReplyDelete
  10. @ayut
    kena ada suami.kalau sorang tak berani

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^