Thursday, January 17, 2013

risau


Assalamualaikum  (",)

dah lebih 12 jam adik kat bilik bedah.
lamanya... dari pukul 9.30 pagi masuk dewan bedah sampai la ke saat ni.
doktor jangkakan pembedahan siap dalam kul 4 petang
disebabkan ada pendarahan dan tumor tu terlalu besar so pembedahan di jangka ambik masa lagi lama.



Ya Allah, lindungi adik saya. moga adik selamat menjalani pembedahan ni
hati tak tenang. risau teramat sangat ni.  dah la tak dapat tengok dengan mata sendiri keadaan adik.
just dapat bertanya melalui hp je lah..adik saya sorang lagi pun ada update kat twitter perkembangan adik bongsu saya.
ermmm..masa ni lah rase tak bestnyer duk jauh dari family. tapi nak buat macam mana, macam ni la kehidupan kan.

ayah dah la baru sembuh dari operation jantung, so memang kami takkan update apa-apa berita kat dia.lagipun ayah tak pi pun hospital. tak sanggup nak tengok adik katanya..bercerita hal adik pun dia dah sebak..huhu

hanya mampu mendoakan agar semuanya selamat.

34 comments:

  1. Salam nik...

    Semoga adik nik selamat n berjaya mengharungi dugaan itu..insya allah...!!

    ReplyDelete
  2. semoga Allah permudahkan segala urusan. Amin..amin..aminn

    ReplyDelete
  3. banyak2 doa utk adik nik.... insyaallah... semoga semuanya berjalan lancar buat adik nik

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..hope everything be ok..

    ReplyDelete
  5. semoga adik nik x ape2...mudah mudahan dipermudahkansegala galanya

    ReplyDelete
  6. semoga segalanya selamat.. ameen...

    ReplyDelete
  7. Dun worry sist..teruskan berdoa..itu yg termampu kala berjauhan.

    Ssgguhnya Allah hendak hapuskan dosa2x untuk setiap kesakitan yang dilaluinya..

    Semoga adik dan ayah sist kembali pulih seperti biasa. Amien ~

    ReplyDelete
  8. kalau dah famili kitakan memang terasa sesangat ... akak juga mendoakan yang terbaik untuk adik nik...

    ReplyDelete
  9. Ya allah,mudahan adik nik selamat menjalani pembedahan dan diberi kesihatan yang baik tuk seterusnya.

    insyaallah ye ni.
    Jangan risau sgt k

    ReplyDelete
  10. yati doakan adik nik cepat sembuh ye.... semoga Allah permudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  11. Tabahkan hati u all. Yer la, its not that easy kan.

    ReplyDelete
  12. adik akak sakit pe? Is she/he ok right now? Akak sabar ye. Insyaallah adik akak cepat sembuh. saya doakan key. Keep stronger akak! (:

    ReplyDelete
  13. @Cik Farhana thanks dear. thanks atas nasihat tu :)

    ReplyDelete
  14. @Nastyna yup. mmg tak mudah tapi in Shaa Allah.moga Allah yg permudahkan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^