Friday, January 4, 2013

Sanah Helwah buat kakak tersayang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

salam jumaat yang penuh keberkatan
semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah selalu

arini 4 januari 2012, birthday kakak saya
saya hanya ada seorang jea kakak kandung dalam hidup saya
so entry khas untuk kakak kesayangan saya dunia dan akhirat

To My Lovely Sister, KAK GIE
Happy Birthday, semoga terus dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berbahagia disamping  keluarga tercinta dan semoga kehidupan kita semua diberkati oleh Allah swt

terima kasih jadi kakak yang baik . Alhamdulillah..dapat merasa kasih sayang seorang kakak
i love you forever and ever till Jannah muahh muahh


42 comments:

  1. epy birthday tuk yr sister juga ye

    ReplyDelete
  2. happy birthday buat kakak Nik....

    ReplyDelete
  3. Sanah Helwa dari kakak buat kakak nik ros - Kak Gie.

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday kakak hi hi..btw nak tanya id akaun instagram..nak add kat situuu pula kih3x

    ReplyDelete
  5. smga Allah trus memberkati kakak nik..

    ReplyDelete
  6. sweetnya...selamat hari lahir buat kakak gie kamu dear..adk kakak sweet ja kan ;)

    ReplyDelete
  7. bestnya Nik ada kakak dan ramai adik perempuan, kan :D

    ReplyDelete
  8. hEpy bday kak gie..
    bday akak sy 6/1 nnt.. my only sista :)

    ReplyDelete
  9. yups..happy birthday to her. May Allah bless her and family always.

    ReplyDelete
  10. syoknya..baru celebrate tahun baru, dah celebrate besday pulak, hehe...happy besday to ur sis ok :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi juga untuk kakak ya..:)

    ReplyDelete
  12. happy birthday for her ,muka macm sis sebijik ,mcm kembar lak kekeke..

    ReplyDelete
  13. happy birthday kak zie..ihihhi..semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  14. semoga kakak nik akan sentiasa sihat n bahgia... adiknya ni kena baik2 dgn kakak tau..

    ReplyDelete
  15. @N.Aima K thanks...dah add awak kat instagram.nnt approve yea..hehe

    ReplyDelete
  16. @Cik Syidabest sgt ada family ramai ni.lagi2 bila semua dah besar

    ReplyDelete
  17. @aizu's life dekat2 la tu . ada sorang kakak jugak yea :)

    ReplyDelete
  18. @Cik Ain aik..mcm kembar la yea.tapi beza umo jauh gak..hehe

    ReplyDelete
  19. @Aisy Nasiha adik mesti la kena baik2 dengan kakak..hehe

    ReplyDelete
  20. heppy beday gak utk kakak kaknik!

    ReplyDelete
  21. besday kakak nik sama dgn qalief yer hihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^