Monday, January 7, 2013

santai @ Dataran Gemilang, Presint 4 Putrajaya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

en hubby nik ahli Proton Persona Community Official (PROPERS). ni kelab kereta untuk Kereta Persona, tak kisah la Persona SE ker, Persona Elegance ker, janji ada Kereta Persona boleh je join kelab kereta ni. 
kali ni PROPERS ada join event santai di Dataran Gemilang,  Presint 4 Putrajaya
cik isteri tetiba gedik nak join skali, mood nak keluar jalan-jalan dah mai, selalunya prefer terperap kat rumah jea..hehe

event ni memang santai. tak ramai orang pun datang. hubby pun last minutes dapat call mintak berkumpul kat Putrajaya untuk join event ni..hehe
event ni start dari kul 4 petang hingga kul 7 malam. event ni hari ahad semalam jea :)
Atur cara program adalah seperti berikut:
4.00pm – 4.30pm: Ketibaan tetamu
4.30pm – 4.45pm: Tarian pembukaan
4.45pm – 5.15pm: Persembahan Kombo Perbadanan
5.15pm – 5.30pm: Persembahan Artis (Datuk Hattan)
5.30pm – 6.00pm: Tarian tradisional & modern
6.00pm – 6.20pm: Persembahan Kombo Perbadanan Putrajaya
6.20pm – 6.45pm: Senamrobik
7.00pm: Bersurai
sebelum ke sana kami berkumpul kat Dataran Masjid Putra.

antara kereta yang join event ni



nama pun event santai, so iolss pakai t-shirt jea pi sana :)
bersantai sambil-sambil tengok persembahan artis,  Datuk Hattan


at least terisi jugak lah masa weekend kami semalam




28 comments:

  1. besh jugak sesekali join event camni kan...

    ReplyDelete
  2. wahhh syiok dpt join event2 cmni kan..

    ReplyDelete
  3. huhuh, dulu masa bercinta memang giat join club2 kereta ni, tp bila smua ahli dah kawen, snyap sudah hehehehe.

    ReplyDelete
  4. owh.. ramai gak. cuaca redup ja

    ReplyDelete
  5. seronokknye even santai yg cam gini..
    "teringin nak join even santai-santi camni ;|

    ReplyDelete
  6. aktiviti weekend yg menarik, macam ok kan event ni, tak crowded sangat, santai.

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal mmg best. sesekali join event kete kan..hehe

    ReplyDelete
  8. @liza♥aufa hubby sis lak join lepas kami kwen.hehe

    ReplyDelete
  9. @hana hadi tak ramai sgt.maybe tak ada iklan kat tv kot..hehe
    so org putrajaya dan berdekatan jea yg datang :)

    ReplyDelete
  10. @Jna marcello memang seronok. santai2 petang sambil tgk org buat persembahan :)

    ReplyDelete
  11. @Nastyna suka event yg tak ramai org ni.nak jalan pun senang..hehe

    ReplyDelete
  12. wahhhhh seronokkknya kak nik! :)
    semangattttt gituuueeeww :))

    ReplyDelete
  13. aktiff gak hubby kak nik join club yer... btw, syok la dpt dgr lagu dato hattan...

    ReplyDelete
  14. ohh masa ni le jumpa van pink tu ye Nik...he..he...

    ReplyDelete
  15. Bestnyer tengok...

    Nampak sedondon je keta...heheee

    ReplyDelete
  16. bila berjumpa geng kan...nnt blh masuk ni..persona gak..hahaha

    ReplyDelete
  17. @nadia sekali sekala join. harus bersemangat :)

    ReplyDelete
  18. @jaakechik aktif jugak la. kalau dia balik dari kapal mmg sellau jea join event kereta ni..hehe

    ReplyDelete
  19. @hainom OKje yup.masa event la jumpa van pink yg comel tu :)

    ReplyDelete
  20. @ayut
    la boleh la join.pakai persona jea boleh join group PROPERS.

    ReplyDelete
  21. seronokkan konvoi rmi2 mcm nih

    ReplyDelete
  22. @Mimie seronok la jugak kan.sekali sekala join

    ReplyDelete
  23. @Wanieys a.k.a IbuQalief best .lagi2 tgk persembahan hattan. boleh nyanyi sekali :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^