Saturday, January 26, 2013

sarapan pagi yang simple


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kelas kau jah..sarapan pagi dengan brownies kukus jea
senang...tak yah masak..ehehe
kawan adik yang bagi.katanya dari indonesia..tak sure lak kat Malaysia ada jual ker tak
sedap sangatttt  brownies kukus ni


jemput makan :)

29 comments:

  1. alamak...jelesnya...saya giler brownies tau tak? he he he...

    ReplyDelete
  2. tak pernah nampak kat malaysia.
    tak tahu lha kalau ada y dah jual. sedapnya!!!! (:

    ReplyDelete
  3. amboi....sedap tu... potong kecil2 nk jimat mkan bg lambat habis ke? hihi... ke semua dh selamat masuk perut tu?

    ReplyDelete
  4. hamboiiiiiiii brownies sarapan nyer. buka kota, ngap terus. hmm nak gi godek kek lembab la wat bekpes :p

    ReplyDelete
  5. kira brownies ni boleh mkan terus la ni kak? wahh best laa, nampak lembab jer...mcm baru dikukus.

    ReplyDelete
  6. abg mkn teloq sebijik dan epal ja pgi tadi sblm naik beskal

    ReplyDelete
  7. @Aisy Nasiha ada lagi dalam peti ais. ulang alik kat dapur makan ni jea..hehe

    ReplyDelete
  8. @Nastyna tu la.senang.ngap terus. sedap pun sedap..hehe

    ReplyDelete
  9. @combi malas nak masak. buat sarapan la..hehe

    ReplyDelete
  10. @khairul hassan wah..larat ke kayuh basikal makan mcm tu jea bang.

    ReplyDelete
  11. sedapnyee..da la tengah lapar ni wuuu

    ReplyDelete
  12. sedapnye nik...mang brekfes yg simple...

    ReplyDelete
  13. uihh breakfast dia..jeles tau.. :P

    ReplyDelete
  14. :) brownies....snang dan sedappp..

    ReplyDelete
  15. owh sedapnya makanan ittew sys.. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^