Sunday, January 6, 2013

(video) Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 2


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam sempat layan Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 2. duk tukar channel jugak la sebab tayangan serentak dengan games bola Kelantan VS ATM untuk Piala Sumbangsih.
walaupun kalah tetap sokong The Red Warriors.

jom layan video Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 2


kali ni ada 2 cabaran. first cabaran, sorang peserta kena alihkan ular dalam peti kaca.dan sorang peserta lagi kena baring dalam peti kaca yang berisi ular..eiiii....geli tengok ular-ular tu semua
cabaran ke dua pula melibatkan ketinggian dan kepantasan.

pemenang minggu ini ialah Dazrin dan Hairul Azreen
Tahniah! RM10,000 milik mereka!

Didie Alias dan suami Norisham Ismail tersingkir untuk minggu ke 2 :)

pstttt!!
Johan Asari siap mengaji sambil alihkan 9 ekor ular untuk tenangkan diri.
sedap suara Johan...pernah sekolah pondok rupanya



32 comments:

  1. SI JOHAN MANG DAK PONDOK KAK :)

    HEHE .. DA TGOK .. GILER BESAR KOT ULAR TU .. EEEE

    ReplyDelete
  2. yeke...saya lom pernah tgk citer ni lagi la..nanti nak tgk jugak la...ulangan pun ada kan..

    ReplyDelete
  3. fearfctor mlysia xbape best. hehe.

    ReplyDelete
  4. ala kalah ker...its ok, gomo kelate gomo, gomo ular pun boleh huhuh.

    ReplyDelete
  5. Terlepas episod ni....
    Nak kena layan la..

    ReplyDelete
  6. fearfctor yg ke dua pyka tak tgk, lupe cos dorang tgk bola. hat ptma arituh tgk la.

    ReplyDelete
  7. hehe tak sempat nak tengok plak,
    tapi yang pastinya ATM menang :D

    ReplyDelete
  8. tgk jgk..klu bg ular kt ayu pn trik dri.haha

    ReplyDelete
  9. kan kan kan.sedap si johan bc ayat quran.lancar je hafal
    suka dgr.heh

    sekolah pondok kan die.

    ReplyDelete
  10. @dEdEQ dE wIshEs tak tahu la dia sekolah pondok dulu..huhu

    mmg besar kot ular2 tu.geli tgk walaupun dalam tv jea

    ReplyDelete
  11. @Nastyna kalah penalti..huhu

    gomo ular tak berani..hikhikhik

    ReplyDelete
  12. @Pykaa Pdott sis layan dua2. bola layan , fear factor pun layan :)

    ReplyDelete
  13. @Cik Syida nik mmg geli ngan ular walaupun tgk dalm tv jea pun..huhu

    ReplyDelete
  14. @liza♥aufa nik tak ada la sampai nak mati tapi geli gak la tgk..hehehe

    ReplyDelete
  15. @ashra sama la.suka gak nik dengar.mmg sedap

    ReplyDelete
  16. @Encik JI fear factor yg luar mesti lagi best dan seram kan..hehe

    ReplyDelete
  17. tengkiu share...boleh ja tgk pasni...hehehe...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^