Monday, January 7, 2013

yezza..Yuna menang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

berikut ialah keputusan penuh AJL27
Juara – Terukir Di Bintang (Yunalis Zarai)
Naib Juara – Idola (Azlan & The TypeWriter, ciptaan Audi Mok)
Tempat Ketiga – Ku Akui (ciptaan Ajai, nyanyian Hafiz)
Vokal Terbaik – Ku Akui (Hafiz)
Persembahan Terbaik – Teman Pengganti (Black & RJ)





yezza..Yuna menang.. love Aizat :)
first time dengar orang lelaki nyanyi lagu Terukir Di Bintang.
dan ini sangat AWESOME!

yang tak suka sangat lagu ni menang apa kata korang buat sendiri la anugerah juara lagu yea
senang skit, mesti lagu yang korang suka jea menang..kikiki

28 comments:

  1. mmg best.. x sngka menang hihi

    ReplyDelete
  2. bila dgr aizat bwk lagu yuna..nens excited giler nk tgk..alhamdulillah da best!

    ReplyDelete
  3. akakpun suka sebab akka peminat yuna dan aizat.. so suka lagu dia suka penyanyi dia suka komposer dan penulis lirikner..so sukaler lagu ni menang..
    yuna memang baguih pandai bawak diri dan bijak mengembangkan bakatnyer...

    ReplyDelete
  4. bestnyer aizat bawa lagu, lain rasa. tapi seriusly, lagu ni sendiri dah lain dari yang lain, memang patut menang pun. sedih tak sempat tengok semalam :(

    ReplyDelete
  5. liza nak mojo menang, tp yuna menang pon ok lah jejeje

    ReplyDelete
  6. aura misai nipis aizat tu.hahahaha

    ReplyDelete
  7. saya suka sy suka.hehe.dr dulu minat lagu yuna ni..trukir di bintang.unik.
    memang puas ati die menang.

    ReplyDelete
  8. @BERT
    mmg tak sangka kan.tapi best bila dia menang :)

    ReplyDelete
  9. @Nens Collection suka tgk aizat. ak sangka lak bila dia nyanyi pun best..hehe

    ReplyDelete
  10. @Cho Zila nik pun suka yuna. muzik dia lain dari yg lain tapi best sgt :)

    ReplyDelete
  11. @Orga
    mmg ptt menang kan. lagu lain dari yg lain pastu ringkas jea.

    ReplyDelete
  12. @liza♥aufa tak ada rezeki mojo tapi best gak persembahan diorg :)

    ReplyDelete
  13. @boni kacak maybe la kot.juri pun terpesona..hehe

    ReplyDelete
  14. @ashra sama la. nik pun dah lama minat lagu ni. akhirnya jadi juara lagu..hehehe

    ReplyDelete
  15. part yg yuna muncul di skrin dan lambai2 tgn tu best kan.. romantik jer...hihi..

    ReplyDelete
  16. ohsem gak dgr aritu Aizat nyanyi...tahniah bt Yuna... :)

    ReplyDelete
  17. @jaakechik comel jea. kat.semua org bersorak time tu :)

    ReplyDelete
  18. lg suke tgk aizat bwk lagu nih

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^