Wednesday, February 6, 2013

#17 : Wordless Wednesday - I love you Ma, till Jannah


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

13 comments:

  1. Amin....I ♥ my mom
    Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mom is the best ever.. sy sayanggggg mak saya juge... sy sangat hairan dengan org yang tak sayangkan mak dia..

    ReplyDelete
  3. Kasih seorang ibu Nik, tanpanya siapa lah kita

    ReplyDelete
  4. besar pengorbanan ibu takan mampu dibalas.mudahan ibu2 kita sntiasa dalam rahmat kasih syg allah. :)

    ReplyDelete
  5. isteri soleha...bersama diwaktu susah, senang, suke dan duke...

    ReplyDelete
  6. bertuah anak anak yg ada ibu... tunjukkan penghargaan macam ni pun dapat bt ibu gembira... akak pun sayang mak akak... masa akak bersalin banyak sangat dia jaga, walaupun pada masa tu kakii mak tgh sakit...

    ReplyDelete
  7. betul tu... mak adalah segala2nya...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^