Wednesday, February 20, 2013

#19 : Wordless Wednesday - Opah Ganyang Style



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

pandai Opah ambil angle ye  ^__^ 

33 comments:

  1. Salam Nik..hadoiii,klu opah dah sakan BerFB..habih la (^_^)

    ReplyDelete
  2. hihi.. comey je opah ni.. mmg up-2-date!

    ReplyDelete
  3. hihihi..pandi opah amik angle ^^

    ReplyDelete
  4. nenek moden...mcm mama saya kah3x

    ReplyDelete
  5. aha.. tegelak ok baca entry ni :D

    ReplyDelete
  6. Hehehe... nape tak suruh Opah buat muncung2.. kan style bebudak sekarang, ambil gambar muncung2.. hehe, dasat opah tu.

    ReplyDelete
  7. kah kah kah opah ni sangat trendy la..

    ReplyDelete
  8. opah pun nak advanced juga kak! hahaahha! (: #0ppa gangnam style

    ReplyDelete
  9. amboi. bukan main lagi opah ni.. hehehe

    ReplyDelete
  10. nadia terbayang macam mana laaa kalau tibe2 tok nadia wat gini jugop. :p #pitammmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  11. Opah ganyang kau!! tringat elak2..

    ReplyDelete
  12. Opah pun nak cari angle yg cun melecun nak letak dlm FB hihihi

    ReplyDelete
  13. hahahhaha, adoyaiii.. terkelu tengok :)

    ReplyDelete
  14. Adoiii terkejut la den kalo opah sakan berfb ni. hihi.

    ReplyDelete
  15. Ha...ha.... lawak betullah ada aje idea depa ni

    ReplyDelete
  16. kikiki..baru nmpk cun ye opah..

    ReplyDelete
  17. jaa pun suka gak amik gambar ngn henpon mcm tu...hehehhehee... rasa mcm terkena pulak... keh..keh..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^