Thursday, February 7, 2013

5 OST Setia Hujung Nyawa


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah lama tak layan citer melayu.sekarang ni tengah demam drama bersiri Setia Hujung Nyawa.
 drama adaptasi dari novel karya Fatin Nabila terbitan Alaf 21. ramai gila yang suka tengok drama ni kan? nik suke gak tengok tapi tak brapa nak layan sangat. arini last episode. harus tengok
mesti ramai yang tak sabar nak lihat ending-nya

selain pelakon yang popular, lagu yang dipilih untuk dijadikan lagu latar atau lagu tema sesebuah drama ada potensi untuk  jadi hits.
jom layan 5 OST Setia Hujung Nyawa

Fiq ft Gjie - Setia Hujung Nyawa
Lagu ni memang khas untuk drama ni. best lagu ni

Najwa Latif - AdaMu
 start je drama lagu nilah yang kite dengar. liriknya menyentuh hati .


 Mimi Haris - Sastera Si Kupu Kupu

Maafkan aku - Last Minute 


Nubhan - Mata Hati


"Tidak ada insan suci yang yang tidak mempunyai masa lampau, Tidak ada insan berdosa yang tidak mempunyai masa depan"

minggu ini merupakan minggu terakhir drama Setia Hujung Nyawa. maknanya arini kul 7 malam ialah episod last. ada la yang terpacak depan tv nak tengok drama ni kan.
kalau tak sempat nak tonton kat tv, boleh tonton episod penuh dengan klik link kat bawah ni
SETIA HUJUNG NYAWA

11 comments:

  1. Yeah. Hari ni last episod. Episod ke-7 kot utk saya. Hihi. Baru jea tgk citer ni. Best jugaklaaa
    *best lgu adaMu*

    ReplyDelete
  2. Dah last? Kena setkan pvr rakam citer ni nampaknya...

    ReplyDelete
  3. hehehe...sy tak tgok la citer nih...tp mmg ada dgr member2 ckp citer dia mmg layan..

    ReplyDelete
  4. yeay...x sabar nak tengok ending... tapi memang geram part si hady tu...over elaborate pulak dalam siri dari dalam novel...ekekekeke...emo emo ni..

    ReplyDelete
  5. sye tgok bape kali je citer nih... rugi tak? hahaa xD

    ReplyDelete
  6. tu la klu balik awal sempat lah tengok...

    ReplyDelete
  7. kte suka lagu ada Mu tu je sebab nada dia ceria.. hehehehe.. tapi, kalau baca novel dia tak best sgt.. tgk lg best sebab byk konfliks sampai rasa nak lempang2 je rosyam nor tue.. hehehehe *over

    ReplyDelete
  8. hahah I baru layan 1st episode.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^