Thursday, February 7, 2013

Ahmad ADAM Syukri..anak syurgawi


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

innanillahi wa inna ilaihi roji'un.. Al-fatihah untuk adik Ahmad ADAM Syukri.dapat tahu berita ni dari twitter Ahmad Fedtri Yahya, pengacara TV3.
Ya Allah..sedih sangat. selalu ikut kisah Adam melalui facebook AHMAD ADAM Syukri
happy bila tengok perkembangan baby Adam, kulit Adam pun makin elok dan berat pun makin bertambah.
Ahmad ADAM Syukri
tapi Allah lebih sayangkan Adam
sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Ahmad ADAM Syukri..Syurga adalah tempatmu sayangku

nik pernah buat entry untuk adik Ahmad ADAM Syukri.
tak sangka kali ni akan buat lagi satu entry untuk ucapkan salam takziah :(
klik link untuk baca kisah Adam

walaupun tak pernah lihat Adam depan mata. tapi hati tersentuh tiap kali tengok gambar Adam.
aunty akan rindu nak lihat perkembangan Adam.

salam takziah buat keluarga Adam.semoga tabah menghadapi dugaan
hebat sungguh dugaan kalian. pasti ada hikmah dari NYA

18 comments:

  1. salam takziah dan al-fatihah... semoga keluarga arwah tabah dan redha dengan pemergian arwah...

    ReplyDelete
  2. :'( sedih... takziah untuk family arwah.. Insya'Allah, Adam akan tunggu kalian di Jannah..

    ReplyDelete
  3. Sisss.saya baru je tgk baby ni semalam kak. Tertengok kt fb time saing saye like pic dia.. bila bukak fanpage byk sgt perkembangan adik ni syg tgk. Tp Allah lebih sygkan dia. Alfatihah

    ReplyDelete
  4. Masa dapat tahu tadi airmata kakak pun mengalir nik. Usah kata kita kawan kakak bukan sebangsa pun sama rasa macam kita.

    Yg pasti dia menanti ibunya di pintu syurga nik.

    ReplyDelete
  5. innalillah.. allah lebih menyayanginya.. psssst...nik camne nik leh attract ramai readers.. leh info2 kat akak.. sbb akak cuma tau kongsiresepi aje.... leh share yer sis..

    ReplyDelete
  6. al-fatihah tuk adik adam..
    sy xblh tgk gmbr adik adik, mesti menitik air mata ni... ='(

    ReplyDelete
  7. Inalillah..
    Mudahan keluarganya tabah.
    Insyaallah....anak ni pasti penghuni syurga pembantu kedua orang tua nya di akhirat sana

    ReplyDelete
  8. sedih tengok, tak mampu nak baca..

    Al-fatihah..

    ReplyDelete
  9. Al-Fatihah.
    Semoga adik adam tenang di sana. Amin. Takziah pada keluarga beliau.

    ReplyDelete
  10. salam takziah untuk family Adam.

    ReplyDelete
  11. al-fatihah..Ya Allah..sedih sangat bila dapat tahu petang tadi Adik Adam dah pulang ke Rahmatullah...sy pun selalu ikuti kisah adik adam.. syurga menantimu sayang =(

    ReplyDelete
  12. takziah buat adik ni.. syurga untuknya.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  13. innallillahi wainna illaihi rojiun... allah lebih menyanyanginyer...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^