Wednesday, February 13, 2013

(gambar) si comel Sophea Natasha, baby kedua Datuk Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr Halina


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

finally Dr Halina , isteri kepada angkasawan pertama negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar upload jugak gambar anak kedua diorang
 anak perempuan kedua mereka lahir pada 19 Januari lalu di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM)

Sophea Natasha bt Sheikh Muszaphar.
super duper cute macam Bella jugak :))


beautiful family picture

selalu usya blog Dr Halina, blog Barelysupermommy sebab nak tengok Bella. 
B is so comel. pasni akan selalu la terjah blog Dr Halina coz nak tengok 2 orang budak comel ni..hehe

Tahniah buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr Halina
semoga lebih bahagia dengan  kehadiran anak-anak yang comel



18 comments:

  1. mmg comel.... mak ayahnya bertuah ni ada dua anak pompuan yg comel

    ReplyDelete
  2. huwaaa...sesungguhnya ai jeles... moga2 adalah rezeki ai nak dukung anak sendiri... hu hu hu...sob sob...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, dapat lagi sorang anak yang comel. Bella is so adorable, suka jugak jenguk2 sana, Dr H is super cool mom.

    ReplyDelete
  4. keciknya baby huhu..berapa je la berat.. tak sabar nk tgu dr dpt anak laki :P hehe

    ReplyDelete
  5. memg comel anak die no 2 nih..mate bulat

    ReplyDelete
  6. comel..saya pun selalu baca gak blog Dr Halina

    ReplyDelete
  7. Chumelkan...saya pun suka baca blog dr harlina....
    Bahagia je tgk derang nih...

    ReplyDelete
  8. comel2 anak dia kan... bella pulak nampak sgt cerdik. suka gak terjah blog dr halina ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^