Sunday, February 24, 2013

Gambit tersingkir dari Fear Factor Selebriti Malaysia


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

mesti ramai yang suka bila Gambit terkeluarkan. akhirnya terkeluar jugak dia dari rancangan Fear Factor Selebriti Malaysia. tuah tak menyebelahi Gambit untuk kali ni.
episod lepas nyaris-nyaris nak tersingkir . nasib baik tiada penyingkiran
episod kali ni tak boleh terlepas dah.

ramai yang tak suka dia sebab jenis mulut yang tak de insuran.cakap lepas jea.pastu bajet baguih ..hehe
tapi kesian kat partner dia, Alif Hadi. tak pasal-pasal kena tempias sekali

gambar sumber en google
lepas ni Fear Factor Selebriti Malaysia kurang seri la sebab tak ada Gambit dah
dah tak seronok bila takde watak 'antagonist' .watak ni sebenarnya yang buat nik nak tengok Fear Factor Selebriti Malaysia.
games show macam ni mesti ada la sorang dua yang berperangai annoying. kalau uolss tengok yang oversea punya lagi la menyakitkan hati.setakat Gambit ni, bagi nik biasa jea. hehe
apa-apa pun Gambit memang terbaikkk sebab boleh buat orang nyampah..nasiblah Gambit..kikiki

update !!!
aksi Gambit di  Fear Factor Selebriti Malaysia




bye


26 comments:

  1. gambit jenis mulut lepas. hehe.. dalam kalangan geng2 diaorg pun nina tgk mcm ada y xsuka. huuu

    ReplyDelete
  2. hahahaha..taw xpe..nyampah betul tgok gambit dlm fearfctor..tu lah klu xde dye xde la seri nya ff tu kan :)

    ReplyDelete
  3. haha mcm mane tau semua org suke gambit tsingkir? kuhkih

    Dia rase dia hensem sgt kot.

    ReplyDelete
  4. ai suka dia keluar... seriously...watak atagonist yang melampau tu dear... hu hu hu.... negative people to me... dan automatically ai x suka dengan dia sejak tengok attitude dia dalam Fear Factor tu...

    ReplyDelete
  5. akak pun nyampah tengok gambit ni..kalau dia berlakon kiranya watak diaberjayalah

    ReplyDelete
  6. tak pernah tgk lg fear factor malaysia..selalunye tgk yg omputih punye..huhu

    ReplyDelete
  7. Goodbye Gambit, see u again nextime. Tak pernah tengok lagi FFM ni, tapi saya snediri suka antagonis sbb at least dorang jujur hahaha.

    ReplyDelete
  8. @Nastyna kita sama. mmg suka tgk .baru la ada saingan kan.

    org yg dengar pun rasa tercabar dan akan buat lagi better.aritu dia kutuk el dan ajak.bgtau loser kan. tapi ajak cakap sebab gambit cakap mcm tu la dia cuba buat lagi bagus.

    ada jugak la kebaikan gambit kat situ.hahaha

    ReplyDelete
  9. @NinaAz mmg nampak ada dari kalangan diorg pun tak suka

    minggu lepas gambit pttnya keluar tapi terselamat. ramai muka selebriti mcm frust jea..haha

    ReplyDelete
  10. hahahaa..tak tgk lg episod tu.tp bile denga adik cite mcm tpuass hati tersangatnyaa..eh?huhuhu

    ReplyDelete
  11. x tengok lagi citer ni... semester baru dah mula... heheh

    ReplyDelete
  12. tak suke jugak, rs meluat tgk muke dia...berlagak sgt... takpe dah kuar pun hihi...

    ReplyDelete
  13. hahah dia memamng poyooooo....astro xreti buat panas la...kasi naik rating la best ;p

    ReplyDelete
  14. haha. sha jarang tengok fear factor. tak tahu pula si gambit ni acane. tapi suka tengok yang pelakon setia hujung nyawa tu. apa tah nama dia. cute (:

    ReplyDelete
  15. dah banyak episod FF terlepas, nampak gaya nak kena cari balik le dekat utube.betul tu nik, kalau semua watak baik-baik, boring jugak kan...

    ReplyDelete
  16. Rasanya propa jer tu..gambit disuruh blakon jd antagonist utk meriahkn FFSM..klu semua baik jer..jd melata jer la prog tu..tk best..sy rs la..

    Hiks...caboooot!matik kna kutuk sbb backing gambit..hihi

    ReplyDelete
  17. yehaaaaa akhirnyeee trkeluar jugak gambit. xdpt tgk sbb dh blik hostel. sobssss -__-

    ReplyDelete
  18. Bkn rezeki die dlm FF SaaS...hihi.:slm perknaln :-)

    ReplyDelete
  19. mmg suka gambit tekeluar...johan asari pun boleh tahan gak mulut dia tuh huhu

    ReplyDelete
  20. fear factor ni tak tgk sbb astro takde...huhuhu

    ReplyDelete
  21. Haha...betul gak tu..watak antagonis..hehe.baru rasa cam drama sket kan...

    ReplyDelete
  22. kte tak tengok, umah tak ada astro, rumah bujang je.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. eloklah dah terkeluar tu...macam kerek je kadang2 okje tengok! hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^