Sunday, February 3, 2013

happy birthday kesayangan!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry dihujung minggu. entry special untuk ucapan Happy Birthday buat 3 orang sekaligus.
arini 3 feb 2012, birthday adik bongsu hubby, Amir Hazim yang ker 12 tahun.
balik dari Langkawi aritu terus singgah ke Kamunting. celebrate awal kekdahnya.
celebrate birthday Ayah tiri hubby skali. birthday Ayah Yusof 29 hb Jan.
tak plan pun nak sambut birthday..it all happens spontaneously :)

untuk Amir Hazim
moga panjang umur
jadi anak kebanggaan Mama dan Ayah yer. blaja rajin-rajin. tahun ni dah nak UPSR.

untuk Ayah Yusof
moga ayah panjang umur. diberi kesihatan, kehidupan. kegembiraan di dunia dan di akhirat
sentiasa diberkati dan dilindungi ALLAH SWT
oreo cheesecake
ada orang baik hati nak belanja kek  ^___^

29hb jan , birthday my niece, Nik Nur Amny Nurryna. she turn 5 years old
dah besar dah anak sedara nik yang paling bongsu ni..makin comel dan makin bijak.
happy bday budak comel.moga membesar menjadi anak yang solehah dan berguna

peace tak lupa :)
bestnyer adik,ummi siap beli 3 kek lagi nak sambut bday adik kat sekolah
comel kan?

untuk mereka -meraka yang saya sayangi, moga sentiasa bahagia dunia dan akhirat.
semoga Allah melindungi kalian

30 comments:

  1. Happy birthdayyyy semuaaaa!!!!!

    ReplyDelete
  2. happy birthdayn to them...cantik2 keknye..syg nk kkn...huhuhu

    ReplyDelete
  3. happy birthday utk 3 ahli keluarga nik :)
    sedapnya tgk oreo cheese cake tu..haih!

    ReplyDelete
  4. @Mimi Azirah cantikkan kan.lagi2 kek patung tu..hehe

    ReplyDelete
  5. @~didiey~ thanks dear
    kek orea tu mmg sedap :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday buat ke- 3-3 insan kesayangan... moga mereka semua diberkati hidup & dilindungi selalu..amin

    ReplyDelete
  7. Happy birthday untuk semua, especially adik amny. wuishhh sampai 3 kek, tahun depan bertambah angka kek nyer. hihi

    ReplyDelete
  8. Hepy bezday untuk mereka bertiga ye Nik....
    sedapnya oreo cheese cake tu....

    ReplyDelete
  9. Wah comel2 kek, of course oreo tu nmpk best, so selamat hari jadi buat semua ye.

    ReplyDelete
  10. @hafiz hafizol wakil ayah + amir ucap terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. @Nastyna anak bongsu, sampai 3 kek dapat.hehe

    ReplyDelete
  12. @myfreeminded orea yg paling nampak best kan..hehe

    ReplyDelete
  13. best ye dpt mkn kek tu..slmt last weekend pon dpt mkn dh..hihi

    ReplyDelete
  14. happy birthday utk semua...wah sampai 3kek sekaligus utk anak buah nik hehe

    ReplyDelete
  15. sedapnya kek tu..

    happy belated birthdayy... best budak comel tu dapat 3 biji kek :)

    ReplyDelete
  16. Hehe..hepi besday to otang orang yang nik sayangi ni... ;p
    Meriah...

    ReplyDelete
  17. hepy besday utk mereka semua, meriah ngn kek yang comel2..... syok jer tgk oreo cheese cake tuuu...!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^