Tuesday, February 5, 2013

Happy Birthday to U



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entri istimewa buat pemilik blog p/s: i love you, adik Nabila Azmi

Happy Birthday dear
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.moga apa yang dihajati tercapai
happy blogging and keep in touch
moga ukhwah antara kita berpanjangan walaupun hanya kenal di alam maya
birthday girl
adik kita ni bakal doktor . currently study kat Egypt.

eh..tak lupa untuk twins awak , Nadia Azmi.walaupun sis tak kenal..hehe
bestnyer ada twins.

UPDATE!!!
pinjam gambar.jangan marah yea..hehe

dua-dua bakal doctor yang comel.kalau sis jumpa kat luar ni mesti tak cam yang mana satu nabila dan nadia :)
nak terjah blog adik manis ni, sila ke SINI dan SINI

pstt !!!
sis baru tahu kembar awak ada blog.tak perasan pun follow blog sis selama ni.salam kenal :)


20 comments:

  1. wahhh bakal doktor...

    comeyy adik akak...

    ReplyDelete
  2. hb adik..comellah bufday girl :)

    ReplyDelete
  3. dia ada twins. mesti twins dia celebrate jga kan.. hehe best juga ada twin.huhu

    ReplyDelete
  4. happy bufday juger ler....hihihi...dedulu time kecik2 selalu berangan agar cik azue ni ada twin..bukan nak wat per..nak buli p amik exam.. n menyamar jadi die p kacau pakwe dier..apa lah teruk nyer wishes kan..tu sbb tak der twin...

    ReplyDelete
  5. wahh siap buat entry khas lagi... ada something kah? hihihi... jaa pun nk terjah blog dia jugak la pasni....

    ReplyDelete
  6. @-Sara- bday girl ni mmg sentiasa comel.

    ReplyDelete
  7. @hana hadi mesti la celebrate sama2.hehe
    bestkan ada twins

    ReplyDelete
  8. Bakal doktor tuuuu. Hihi. Happy besday!!!

    ReplyDelete
  9. @NinaAz bakal dr muslimah hebat nnt tu..hehe

    ReplyDelete
  10. hepi besday...semoga success selalu ye

    ReplyDelete
  11. hehe.. thanks akak wish nadia juga.. tp mcm mn blh x kenal ni? nadia pon dah lm jd follower akak la.. >_<

    ReplyDelete
  12. thanks for thw wishes!!!!.... susah je kak nik wat entry..hehehe..=)=)=)

    love it ^^

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^