Saturday, February 9, 2013

hohohoho balik kampung !!



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

mood happy ^__^. yeay..dah start cuti sempena CNY
disebabkan cuti panjang, jadi harusla kami balik kampung. kali ni giliran balik ke Simpang Renggam.
hohohoho balik kampung !! hati girang...!
so kalau korang bercuti.. selamat bercuti lah yea. pada yang balik kampung tu. hati-hati di jalan raya ingatlah orang yang tersayang.ewahh

bila dah balik kampung ni memang terhad sangat lah nak online. 
so nak wish awal - awal, takut tak sempat 

kepada semua warga kaum Cina

Happy Chinese New Year ! Gong Xi Fa Cai, Xin Nian Kuai Le
eat Yee Sang for me please..hehe


psttt!!!
akan bercuti dari dunia blogging . jumpa lagi minggu depan :)


19 comments:

  1. Gong Xi fa cai!
    Wah. smgt nie nk bercuti. blog pon cuti gak. heee

    ReplyDelete
  2. happy holiday dear...see you next week... ^_^

    ReplyDelete
  3. Ramai yg balik jhr nampaknya... Selamat bercuti...

    ReplyDelete
  4. hati2 tau sis nnt jgn lupa kasi angpau yer ..eh..haha

    ReplyDelete
  5. simpang renggam? org johor ghopenya. sama lha! tapi kita pasir gudang! btw hati ll kak ye. have a asafe journey tau! (:

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya cina. hehehe have fun balik kampung, enjoy puas2. walhal baru jer balik dari holiday kan. Hahhahaa

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti jugak untuk nik sekeluarga :)

    ReplyDelete
  8. `hepi holiday`..bestnya dapat balik kg..kg mama dekat je..1/2 jam dah sampai..hu2..thanks sudi singgah..;)

    ReplyDelete
  9. Safe journey nik..
    Jumpa lagi kita pas coti...hehe

    ReplyDelete
  10. salam kenal sodara blogger, visitor indonesia berkunjung dimalam hari :)

    ReplyDelete
  11. oh patutlaa tak nampak nik update daa.. :) cuti eh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^