Friday, February 22, 2013

kawan satu opis


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

rindu budak ni,aritu siap sms tanya naper lama tak datang jenguk dia.alolo..comel sangat ni kenapa..hehehe..rindu akak la teww
Alhamdulillah. berkat kesabaran dapat bonus lebih dari yang lain . akak dah cakap Mira mesti dapat lebih punya
* mati la kalau ex opismate lain baca . mesti korang jeles kan.

tapi memang patut pun dia dapat lebih dari semua. dia la yang selalu kena marah dengan lady boss.
bukan lady boss jea, dengan senior-senior pun selalu kena marah kan. cian tau
walaupun selalu kena marah tapi tetap tabah walau kadang kala menggelabah jugak.kikiki
selalu datang kerja, tak ada la pura-pura sakit semata-mata nak dapatkan MC macam someone tu.ehehe

yang best dalam tension-tension tu kita boleh lagi gelak - gelak kan.
sebab tu akak suka berkawan dengan Mira :)
i tak suka orang moody-moody ni. sekali sekala boleh la. tapi kalau tiap hari nak marah orang jea. tu ber penyakit sawan namanya :)

meja kami dok sebelah jea masa keje . tapi tak boleh bercakap coz sebelah kami ada lady boss aka mak tiri . paling lama borak dalam 30 saat jea. kalau lama skit mula la si mak tiri tu buat jelingan manja..auww..terus tak lalu nak makan kalau tengok dia..tu belum tengok lady boss marah. bergegar satu opis..haahaahaa..kami dah biasa, so buat bodoh sudah. 
alternatif lain nak borak, kami guna email. nasib baik la. tak pernah lagi tersalah send email :)
dah jadi kenangan dah kan. Mira jea yang masih bertahan. tabik spring la..ehehe

nak pesan.
keje rajin-rajin yea. nanti ada masa kak nik datang jenguk Mira  
of course kak nik akan sentiasa rindu dan takkan pernah lupa Mira   ^____^


22 comments:

  1. Dahsyat nye opis ada lady boss. Akak boss semua lelaki.. mmg syok sangat. bole gelak besar pun ok jer. Boa sporting, kitorng masak kat pantry ajak boss makan skali. hahahaha

    ReplyDelete
  2. tak bley lah klu keje tak bercakap... atleast apa yg tiba2 terlintas tu bley la sembang sat...

    ReplyDelete
  3. Rindu gak zaman keje...hehe :D nik xnak keje semula ke?

    ReplyDelete
  4. amboi bz nya kawan satu opis tu buat kerja...=D

    ReplyDelete
  5. Mesti Mira kesunyian teman sebelah tak ada. Walau biasa dapat berbual 30 saat tapi sekurang-kurangnya jadi tempat mengadu hal...

    ReplyDelete
  6. untong akak ade rakan seopis...
    macam nory ni, sorang2 je kat opis...
    takde kawan pon...huhu

    ReplyDelete
  7. hehe..
    jelingan mak tiri tu berharga kan..kang kalu terjegil mata die,mau tak dapat bonus nanti. =p

    ReplyDelete
  8. tak teringin nak keje semula ke kak nik? hihihi...

    ReplyDelete
  9. Ha kenangan kerja... I pun selalu terkenang2 dulu. Tapi i lucky so far tak kerja bawah "lady boss", berurusan tu ada la. Tapi kami kalau kena marah kena jerit tu, buat bahan gelak masa lunch, release stress gitu. rindu nak kerja tk Nik?

    ReplyDelete
  10. wah 30 saat je..? takpe boleh whatsapp T___T

    ReplyDelete
  11. Skrg dah resign ke Nik?

    Thanks singgah dan komen kat blog Kak Mirror tadi.

    ReplyDelete
  12. BESTNYA DH JD HOUSEWIFE FULL TIME :)

    ReplyDelete
  13. Amboi, lady boss siap ada jelingan manja gitu. tanda syg letew.

    ReplyDelete
  14. alalalalaa sweeynya.. saya takde kawan dlm opis. boleh? :p

    ReplyDelete
  15. gmbo petama tu kusyuk betol eh wat keja..haha..

    ReplyDelete
  16. Haha amboi sampai dapat bual 30 saat je :D memang mak tiri.. Hihi. Oh, akak comel!! :)

    ReplyDelete
  17. Holloh holloh comelnya rindu merindu..hihihi

    ReplyDelete
  18. bestkan kalau ade ofismate yg blh masuk dgn kita.

    org paling takut nk kerja. nak3 kalau ade yg mcm mak tiri tu. huhu.

    ReplyDelete
  19. nik dh jadi fulltime housewife ker..bestnyerrrr

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^