Thursday, February 14, 2013

Majlis Resepsi Liyana Jasmay di Dewan Perdana Felda


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

gambar wedding lagi. kali ni majlis resepsi sebelah lelaki,  Liyana Jasmay dengan pasanganya, Fathuddin Mazlan di  Dewan Perdana Felda

rasa nak adakan majlis kenduri lagi sekali pun ada bila tengok gambar diorang ni. of course dengan pasangan yang sama la. best jadi pengantin baru ni. di hias untuk nampak cantik. yang tak cantik berseri macam iolss pun terperasan cantik sekejab...huhuhu

 jom kita layan beberapa keping gambar eksklusif sekitar majlis resepsi tersebut.

cantiknyer pelamin diorang :)

cantik baju persandingan Liyana Jasmay, macam princess

gambar awesome


14 comments:

  1. seronoknya la jadi artis , bila kahwin jer mesti gilang gemilang ...

    ReplyDelete
  2. artis boleh la buat grand macam nie..

    ReplyDelete
  3. ha ah mmg lawa sangat la plamin dia, macam di kayangan gitu (banyak kali dah ulang alik ke kayangan gaya I ni) hahaha.

    ReplyDelete
  4. ohsem sangat! sama cntik sama padan!

    ReplyDelete
  5. laa dah kawen ke dua org ni.

    cantik tp banyak kurangnya.

    ReplyDelete
  6. Cantiknya pengantin... Rasa macam nak sanding balik kn Nik.

    ReplyDelete
  7. cantik pasangan ni... semoga jodoh mereka berkekalan

    ReplyDelete
  8. cantik! perkahwinan artis sure grand je kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^