Wednesday, February 27, 2013

peminat Siti Nurhaliza


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Walaupun beliau bukanlah sesempurna mana, tetapi rakyat Malaysia perlu terima kenyataan bahawa beliau adalah satu-satunya artis yang benar-benar popular kerana bakat dan bermula dari bawah. Tidak perlukan gosip atau publisiti murahan. Bukanlah seperti sesetengah artis mee segera yang bagi mereka, nak jadi artis perlu seksi dan perlulah selalu cipta gosip untuk naik
Oh! Media




sumber gambar : Blackpepper Production

bagi nik, bukan nak dibanggakan, cuma menghargai.bakat anugerah Tuhan..tak salah kan kan kan :)
bukan semua orang ada bakat macam dia. tapi tak ada la sampai tahap nak memuja
Love you Dato' Siti..always support you
xoxo


18 comments:

  1. dato ct always cunnnnn :) pretty

    ReplyDelete
  2. siti dah pakai tudung eh? cantik...

    ReplyDelete
  3. saya fanatik siti deduluu masa zaman dia tgh paling atas! :D skrng tak fanatik, biasa2 je :)

    ReplyDelete
  4. dato siti cantik as always. untung dia dapat wajah cantik, suare cantik, badan lawa. pakej lengkap. :)

    ReplyDelete
  5. ct pakai tudung lagi comel weh.. nampak lagi cantik... lagi muda...

    ReplyDelete
  6. peminat siti jugak..

    p/s : bila la dapat pakai produck simplysiti

    ReplyDelete
  7. Dato' siti one of the few artist yang saya respect. Even ramai orang suka cari kesalahan or kekurangan dia, dia just cool and mantain jer takder nak cakap lebih2. Respect.

    ReplyDelete
  8. Tok Ti ni jaa pun minat ngn dia tau. makin comel berganda2x sejak kawin!

    ReplyDelete
  9. Canti.chumel.saya mmg suka dia..
    Betul.satu satu artis pandai jaga kesopanan budi bicara.tak yah nak kontroversi bagai...kan.

    ReplyDelete
  10. Org cantik..pakai lah apa pun tetap nmpak cantik.... bila bertudung mcm ni lagi lah cntik.

    ReplyDelete
  11. siti memng cun..bile dh pkai litup gini lg cun..

    ReplyDelete
  12. kalau siti nurhaliza ni jenis yg tak berapa cantik mesti susah jugak dia nak naik masa mula2 dulu...:)

    ReplyDelete
  13. Cantik...:)

    Gaya tudung pun menyerlahkan kecantikannya :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^