Wednesday, February 6, 2013

Reception | Liyana Jasmay + Fathuddin Mazlan


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

majlis resepsi perkahwinan Liyana Jasmay dan suaminya, Fathudin Mazlan berlangsung  di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC)
majlis resepsi tersebut berkonsepkan Old Hollywood Glam (elemen klasik Hollywood yang diberi nafas baru atau moden)

layan gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Liyana Jasmay dan Fathuddin.
enjoy!







antara artis yang hadir
si cantik Fazura

Vanidah Imran

Lisa Surihani Dan Yusry
Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya
makin kurus si Ana Dahlia ni

gambar awesome dari


14 comments:

  1. cantiknye..majlis..
    kiut lah liyana...suka.

    aah kan makin kurus ana dahlia.die da berceraikan dgn chef riz?err..ke saya salah?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, selamat mendirikan rumah tangga juga Liyana Jasmay dan pasangan :)

    ReplyDelete
  3. suka tengok gambar2 ni...romantic gitu...dan pasangan celeb yang datang pun gorgeous2...

    ReplyDelete
  4. dlm byk2 gmbr nk komen cantiknyaa baju scha :)

    pengantin pompuan biasa2 je, pngntin laki muka cam jopun! hehe

    ReplyDelete
  5. Liyana macam masih belasan tahun kelihatannya. Macam budak walau usia dah 20an..

    ReplyDelete
  6. sweetnya mereka berdua
    pakaian lyanna dah macam dlm fairy tale lak .. macam kanak2 riang punyee dress .. ekeke
    mgkin sbb dia tuu kecik je org nyee kan ;)

    ReplyDelete
  7. cantik2 gmbr majlis perkahwinan LJ nih

    ReplyDelete
  8. nice...love the dress n she looks absolutely CUTE (ponytail je kot rmbut hehehe) n HAPPY! tq 4 sharing dear :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^