Saturday, February 16, 2013

Seksi Ovari


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yeay...akhirnya buku yang di idamkan dah sampai ke tangan
ini buku himpunan kata-kata dan puisi tulisan Fazleena Hishamuddin
bacaan santai di kala bosan :)
bahasa simple tapi penuh makna. bila baca boleh buat kita tersenyum sendiri :)
boleh beli kalau korang minat kata-kata puisi
kau boleh menyadar pada seribu bahu kalau kau mahu
tapi kau memilih untuk yang satu itu
yang paling dungu
yang buat kau bersandar
sambil air mata kau jatuh bertalu
dan hati kau pecah beribu.
beli terus dari penulisnya 
rm25  termasuk postage
siap ada autograf dari penulisnya sendiri


psttt!!
nak beli Langit Vanilla karya Wani Ardy nanti
ramai yang kata lagi best :)

22 comments:

  1. tajuk dia menakutkan...tapi isi dia cam best je

    ReplyDelete
  2. Nik suka kata2 puitis ek...enjoy the book :D

    ReplyDelete
  3. owh..nik minat ye..
    sama dgn sy..saya suka nahasa yang indah,motivasi arau inspirasi....lagi2 dalam lagu..

    menarik buku ini...

    ReplyDelete
  4. tajuk ye memperlihatkan penulisan yg berbeza ni....

    ReplyDelete
  5. tgk tajuk pun dah rasa best! mesti carik gak nanti nih... kat SMO di kelate ni agaknya ada ke kak nik? nak perabih baucer buku ni...heee!

    ReplyDelete
  6. Nanti review ye..
    1st time dengar buku ni..

    ReplyDelete
  7. @jaakechik dia jual online. tapi tak tahu boleh guna ker tak baucer buku tu.hehe

    ReplyDelete
  8. @Carlos Santiago mmg tangkap lentok sstgh ayat nyer. tapi ada ayat yg bagi kesedaran :)

    ReplyDelete
  9. saya ada blog yang memuatkan karya puisi yang lebih kurang (mungkin banyak yang kurang) dalam blog saya...cuba2 lah tengok lilacismycolour.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^