Friday, February 8, 2013

Shila Amzah mohon maaf



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


semoga Shila tabah.. stay strong 
harap Shila bertemu bahagia yang dia cari.
memang berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul
tak perlu tuding jari pada sesiapa pun. kita pun hanya tahu kisah mereka melalui media. 
apa-apa pun jodoh ditangan Allah s.w.t, doakan yang baik-baik je untuk diorang
setiap ujian ada hikmahNya


13 comments:

  1. assalam.
    sebenarnye, tak faham. heh.
    awat dengan shila?

    ReplyDelete
  2. moga Shila tabah and stay strong. She is very talented and such a good girl.

    ReplyDelete
  3. salam nik ros
    Ta tak dpt nak kata apa2.

    ReplyDelete
  4. dah byk kes artis...yg over sgt masa bercinta..last2 tak jadi kawen...

    ReplyDelete
  5. Da tengok jugaks.
    Betul...kita ni hanya melalui media je,apa dorang tulis mgkn tah sama dgn apa yang dilalui..
    Tgk shila smpi bengkak bengkak mata nangis....sian gaks..
    Ye lakan,da lama dorang berkawan dan berchenta pun...

    ReplyDelete
  6. asal dgn dia? tak tahu apa pn. huhu.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^