Monday, February 18, 2013

ukiran henna



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

first time buat lukisan henna kat tangan  ^__^
saja la gatai nak pakai henna jugak. tak pernah pakai henna so macam sedikit jakun..muehaha

dia buat kemas dan laju gila..5 minit je dah siap. design simple kot kan.
corak henna pilihanku.simple dan menarik. corak bunga raya

rm 5 untuk sebelah tangan. semakin crowded design semakin mahal la harganya.
ni hasilnya setelah di cuci . suka kaler dia. merah uolss
tak tahu la bertahan sampai bila sebab baru jea pakai semalam :)
kepada sesiapa yang tengah mencari perkhidmatan henna ni..boleh lah korang contact dia yea
kedai dia kat uptown puchong permai
Riffat Saeed
016 - 273 0936


Lot 18, Kompleks Uptown Bazaar Puchong Permai 
Jalan Persiaran Permai 1, Taman Puchong Permai 
47100 Puchong, Selangor
fiffat_adv@hotmail.com


ni pengaruh adik-adik.sebelum ni diorang yang buat. sorang buat kat uptowm danau kota kalau tak silap.sorang lagi buat kat jalan tar,


till then
bye uolss





32 comments:

  1. Cantikkkk. Pakai sebelah tgn jea erkkk. Pernh rumet sy dulu pakai inai cm ni kat masjid jamek. Rm5 jugak.. hihi

    ReplyDelete
  2. Memang cantik, kalau yg crowded sangat macam dah tak berapa nak nampak pulak design apa. Tahan lama sebulan for sure kan inai ni.

    ReplyDelete
  3. i tak suka pakai inai bercorak coz takut tengok bila pudar...hehehe..

    ReplyDelete
  4. cantiknye,,, suka tengok, tapi kte tak suka pakai henna :)

    ReplyDelete
  5. cantik.. tak penah try buat henna ni hehe

    ReplyDelete
  6. akakpun tak nah cuba hennani lagi.. tapi kalau akak pakai segan nak tunjuk kat blog sebab tangan tak berapa nak cun.. tangan nik okler...

    ReplyDelete
  7. Dah macam pengantinlah pulak nik..

    ReplyDelete
  8. cantik tp yati tak penah buat lagi...

    ReplyDelete
  9. Cantik..kalu saya pun saya suka corak simple gini..
    Tamau yang sarat dan berat...

    ReplyDelete
  10. cantik2x...tp suke tgk je...bt mcm tak minat plak..hihihi

    ReplyDelete
  11. boleh buat ek macam ni nik? ingatkan tak boleh...cantik and unik! :)

    ReplyDelete
  12. A'ah hari tu nampak kat bukit bendera ukir inai ni. ramai pelancong try buat ukiran tu. lawa jgk.

    ReplyDelete
  13. cantiknyer yg ukiran bunga raya tu..sy dulu pernah jgk buat tu pun time kawin n tunang..hhee

    ReplyDelete
  14. cantik kak nik! jaa dulu masa kawin mahai gak buat utk 2 belah tgn tu. xsilap RM20 kot. yg ni dah la cantik, murah pulak tu.

    ReplyDelete
  15. tak pernah pakai yg ada ukiran mcm ni..teringin nak pakai..hari raya nantilah :)

    ReplyDelete
  16. Lol saya budak sekolah. Tak leh pakai benda nih =_=

    ReplyDelete
  17. Dah lama xpakai inai ukir bi, last masa kawen 3 thn lepas

    ReplyDelete
  18. teringin nak pakai.
    kat masjid jamek byk ni Rm5 je.dua belah RM10

    ReplyDelete
  19. cantik lagi suka corak yg tak penuh sangat..

    ReplyDelete
  20. cantik sungguh tangan dan corak inai tu

    ReplyDelete
  21. last pakai inai corak ni masa kawen dulu hihi.....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^