Monday, March 25, 2013

aplikasi keek


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


pernah dengar aplikasi keek. 
nik baru tahu aplikasi ni wujud..hehe.. instagram share gambar kan.
yang ni share video. lagi best. boleh tengok real 
short video jea. tak sampai seminit pun.

tak ramai lagi yang join. nik tak pernah pun post video kat situ. cuma suka stalk video orang lain
video selebriti la banyak pun..bila bosan baca blog, kita layan video pulak..kikiki

ni video lisa surihani
mak lisa surihani ni comel sangat..hehe


Dr Halina
comelnyeeeee Bella and Tasha



nak daftar boleh ke sini
www.keek.com


13 comments:

  1. Hawow menarik. sweet sweet lisa ngan mak dia, whisper2 lagi haaha.
    Dr Halina ngan the angels pun sangat sweet. Macam tak puas jer tengok dorang kejap sangat.

    ReplyDelete
  2. Salam, gud info, mmg ada video ank2 tu bolela share. Tnx for sharing :)

    ReplyDelete
  3. tak tahu sangat pasal keek ni. hahaha. nak post video malu pula, tak tahu nak share apa.

    ReplyDelete
  4. macam best jer application ni, lisa surirumah pun pakai, macam mana boleh tatau nih...nampak sangat ketinggalan zaman kan, huhu...

    p/s: nik, ada tag untuk join GA by Mak Dara. free-free joinlah yer :)

    http://skampung.blogspot.com/2013/03/malaysia-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. woahhh..mcm menarik je app nih ..layan gambar xbesz sngt kalo tgk bnde yg gerak2 nih ok xboring huhu...nk join la hak3...

    ReplyDelete
  6. video? ni kena line yg laju2 nih.. kalo line cm sy nih.. mmg berjanggut lah tnggu video tu.. ahhaha

    ReplyDelete
  7. owh.. baru tau jugak.. tapi yg instagram pun x pernah try, yg ni, tak tau la.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Ayokkk. Video memg xterpost lah. Tgk video org lain jea.. hihi

    ReplyDelete
  9. hi salam perkenalan...

    baru je reg keek tapi tk publish video lagi........maluu...

    jom ke blog saya juga...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^