Sunday, March 24, 2013

Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 12


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

penat-penat jea Elfira nangis, rupanya tiada penyingkiran.
so pasangan yang berjaya ke final ialah Dafi & Zoey, Hairul & Dazrin, Hefny & Hafizul serta Ajak & Elfira
pemenang mingguan yang dapat rm 10 ribu adalah pasangan Dafi dan Zoey sekali lagi. banyak kali jugak diorang menang episod mingguan ni.
final ni nik sokong semua, sebab semua kumpulan best :)


sumber video
tvmiromrok

26 comments:

  1. will come back to watch later, nak gi makan sat (tu pun nak cakap :p) hehee nak buat meatballs, Cik Nik nak?

    ReplyDelete
  2. elfira mmg the best laa..dia sorg je girl dlm tu..
    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yeke...hehehe. minat tgk dazrin.

    ReplyDelete
  4. Comel jer dgr el nangis..iye iye jer..siap teresak esak ..sekali dpt masuk, terus malu..hahahah

    ReplyDelete
  5. Kak bundaaaaaa! lama x jenguk sini =)

    Sama, semua duo best, yang penting, gambit dh xde hehe

    ReplyDelete
  6. wahh, nasiblah. hihihi. Suka sangat dengan kump ajak & elfira.

    ReplyDelete
  7. haha!!! beria si elfira tu nanges. kelakar sgt.bila aaron ajuk dia terus dia lari..haha

    ReplyDelete
  8. semua best2...tapi pasangan dafi the best...

    ReplyDelete
  9. hehe betul2...kelaka bila tgk si el nangis2..sapa tk sedih beza 1 saat je kan

    ReplyDelete
  10. nasib baik xde penyingkiran. semua best2 tu. huhu..

    ReplyDelete
  11. kesian tgk el nangis masa ni..

    ReplyDelete
  12. tu la mula2 cuak gak, dia pun tak sangka yg satu dr benda tu jatuh... sib baik takde penyingkiran...dah la dia sorang je ppuan...

    ReplyDelete
  13. @Nastyna

    sila la tonton yea.lagi2 masa Elfira nangis tu.hahaha

    ReplyDelete
  14. @Farra Atiqah

    dia mmg bagus kan. bertahan sampai la skarang :)

    ReplyDelete
  15. @nea lopah

    peminat dazrin rupnya. hensem kan..hehe

    ReplyDelete
  16. @Jiha

    tu la. comel jea
    tetiba malu la di umumkan semua masuk final.sian dia

    ReplyDelete
  17. @ANISRAHIM

    thanks sudi singgah sini.bz nyer adik kita sorang ni.hehe

    semua best kan. alaaa..lagi best kalau gambit ada..kikiki

    ReplyDelete
  18. @BUNDA a.k.a KN

    pasangan dafi dan zoey ni ada potensi nak menang. selalu games mingguan byk kali gak diorg menang kan.

    ReplyDelete
  19. @Cik Aish

    mmg la sedih. tapi nasib baik la dapat ke final kan..hehe

    ReplyDelete
  20. @Haryati Faizal

    sian la kalau tgk kat dia. mmg kagum la.dia mampu bertahan.sorang pompuan pastu kecik molek orgnya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^