Monday, March 18, 2013

Fear factor Selebriti Malaysia Episod 3 - 11


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Fear factor Selebriti Malaysia dah sampai episod 11. so tinggal 2 episod lagi untuk tahu siapa juara nya :)

Fear factor Selebriti Malaysia Episod 3


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 4


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 5


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 6



Fear factor Selebriti Malaysia Episod 7


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 8


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 9



Fear factor Selebriti Malaysia Episod 10


Fear factor Selebriti Malaysia Episod 11


sumber video : SINI

tinggal 4 group lagi
4 group ni memang menjadi kesukaan ramai. gudluck !
korang suka yang mana?



28 comments:

  1. sebabkan tinggal sorang jer perempuan...saya pilih ajak dan el... ^_^

    ReplyDelete
  2. @نورعيم

    Elfira Loy dan Ajak Shiro, Dazrin dan Hairul, Zoey dan Dafi, Hafizul dan Hefny

    ReplyDelete
  3. @Farah Waheda Wahid

    sama. nik pun pilih ajak ngan el.suka la gandingan diorg.dua2 kecik molek jea.

    ReplyDelete
  4. yeayy kita geng kak nik! nadia pon suka elllll! dia comeyyy kannnn!

    ReplyDelete
  5. rajinnya layan fear factor ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. Good luck kepada peserta. Saper yg menang nnt, kita tunggu.

    ReplyDelete
  7. @nadia

    yeay..sama la kita. comel sgt la. pastu berani lak tu.

    geli2 pun dia buat jugak aksi tu.kalau kak nik lari dah agaknya..huhu

    ReplyDelete
  8. @boni kacak

    suri rumah gini la en boni yea. sambil buat keje , kita layan gak tv..hehehe

    ReplyDelete
  9. @Nastyna

    sapa la agaknya yg menang tu. dapat wang tunai tu.kaya kaya..hehe

    ReplyDelete
  10. oooo dah akim ngan farish dah keluar yerk....

    ReplyDelete
  11. fuhhhh, tak sangka dah nak sampai final dah. suka team ajak dgn hairul . #Tabik Hormat

    ReplyDelete
  12. tak tahu nak sokong mana..sbb jarang tgk

    ReplyDelete
  13. suke tgk elfira sbb dia sorg je ppuan... good luck la...

    ReplyDelete
  14. @Cho Zila

    dah terkeluar minggu lepas. kesian kan

    ReplyDelete
  15. @MarnieyZ

    hairul tu pun bagus kan. tapi tak kagum sgt kalau dia menang sebab dia mmg suka aksi2 stunt ni.pernah jadi stuntman kan

    kalau el dan ajak menang mmg lagi tabik la.hehe

    ReplyDelete
  16. @Ema Blog

    rancangan astro ni ulang tayang. so mmg sempat la nik tgk..hehe

    ReplyDelete
  17. Mmg gelak sakan tengok latest episode..elfira asyik menjerit ..ha ha

    ReplyDelete
  18. Rajinnye nik tgok ff ni yer...sy xikut pun ff ni....xtau sgt perkembangannye...

    ReplyDelete
  19. suka ngan el & ajaq. suka gambit dh balik...

    ReplyDelete
  20. @Si Matatajam

    sian dia.dia geli sgt ngn kata tu. tapi still buat jugakkan
    kalau nik dah tak sanggup. tgk pun dah geli

    ReplyDelete
  21. @Ena's Palace

    nik ikut sebab duk kat umah jea.astro la sellau duk tayang. so tertengok la jugak.hehe

    ReplyDelete
  22. jaa belum sempat tgk lagi yang ini, btw, tengkiu sudi share yer kak...

    ReplyDelete
  23. best kan..saya pun layanzzz dari awal..tak sabar tgk final nanti...

    aritu tergelaks tgk elfira dgn katak..hehe

    ReplyDelete
  24. kesian team alam n arja tekeluar...tu salah satu team peberet wani juga

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^