Sunday, March 31, 2013

Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 13 AKHIR


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia 2013
Hairul Azreen dan Dazrin Kamaruddin

mereka berjaya membawa pulang hadiah RM200,000.
tempat kedua di menangi oleh pasangan On Air iaitu Hafizul dan Hefny.

sumber video

makin ramai la peminat Hairul dan Dazrin nanti yea. dua-dua ada rupa, single lak tu..hehe
iolss teringin nak tengok MasterChef Selebriti Malaysia musim ke-2 ni. dengar khabar ada Che Ta dan Zain Saidin .. wink wink

11 comments:

  1. Ehhh ingatkan dah habis dh dri dlu.. keh3.. rupanya baru habis ehh.. sy xpernah layan fear factor nih... hohoh.. Hairul azreen yg berlakon dlm setia hujung nyawa tu kan? :D

    ReplyDelete
  2. Dah final.
    I pernah tengok Che Ta masak2 dengan anak dia dalam rancangan masak2 celebrity apa dah dulu, kalut la dia tu. Lawa tapi bila dia bercakap tanpa skrip... hmmmm sayang. Ingat lagi dia cakap kat anak dia "gth" dgn manjanya. hahaha.

    ReplyDelete
  3. tgk gak mlm tadi, tahniah kepada diaorang....

    ReplyDelete
  4. Congrats! Kinda cool if I could participate as well. Hahaha.

    P.s/ Takut tinggi :-P

    ReplyDelete
  5. halamak da lama tertinggal tgk fear factor selebrity nih..huhu tq for the info sist! :)

    lama x bw kt cne ~ baru b'kesempatan update blog. :)

    ReplyDelete
  6. serius che ta n zain masuk masterchef????
    jadi sweet couple lah diorg nnt

    ReplyDelete
  7. memula cikna teka budak2 on air tu yg menang. tak sangka lak. hikhik..

    ReplyDelete
  8. yeayyy nory minat ngan si Hairul azreen tu...alhamdulillah niat dia nak bawak parent die gi umrah tercapaii...sejuk perut mak dia mengandungkan dia...heeee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^