Friday, March 29, 2013

gambar baby Irma Hasmie dan Ayu Raudhah


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah. tumpang happy tengok pasangan yang dah dapat baby. 
baby lahir hari Jumaat lak tu :)

selain Irma Hasmie yang selamat melahirkan bayi lelaki hari ini, pasangan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha juga menimang cahaya mata lelaki hari ini.
ada persamaan kedua-dua baby ni. lahir tarikh yang sama, jantina sama pastu anak sulung jugak.
baby Ayu Raudhah dan Zaquan Adha

baby Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer

moga menjadi anak yang soleh.
kawan fb saya pun ada sorang yang bersalin hari ni. baby perempuan
selamat berpantang untuk mereka  :)

19 comments:

  1. smoga menjadi anak yg soleh... ameen..

    ReplyDelete
  2. wah alhamdulillah comelnyeeeeeee...smlm tgk iklan tudung irma hasmie kt tv,tertanya jugak heh dia ni dh bersalin ke blm he3..

    ReplyDelete
  3. Memang comel bayi diorang ni.. Semoga membesar jadi anak soleh ...

    ReplyDelete
  4. kembar ni. mak lain ayah lain. hehe..

    ReplyDelete
  5. ramai orang happy minggu ni nik, bf saya pulak sedey, sebab bayi yang diorang lahir tak dapat diselamatkan...

    ReplyDelete
  6. Ya Allah comel comel, moga sihat dan cergas. Tahniah to both families.

    ReplyDelete
  7. @||Sis aLeaSaRa||

    nik pun tgk illan tudung tu jugak smlm..hehe
    dah selamat bersalin dah

    ReplyDelete
  8. @Aisy Nasiha

    bayi mmg semua comel kan. lagi2 tgk la sapa mak dan pak dia. hehe

    ReplyDelete
  9. @Chic Na

    tu la. kembar sebab lahir tarih sama yea.hehe

    ReplyDelete
  10. @Orga


    sedih nyer. kawan nik pun bulan lepas tak ada yg kehilangan anak jugak .sian

    turut bersimpati.tak ada rezeki diorg kan.tak pe.sekurangnya ada anak syurga :)

    ReplyDelete
  11. @Dawia ♥

    comel sgt. rasa nak picit jea..hehe

    ReplyDelete
  12. dah sama je rupanya..hehe
    dua2 kiut!!!! :D

    ReplyDelete
  13. comelnya kain bedung dia..nak juga cari kain mcm niii

    ReplyDelete
  14. CUBIT2 PIPI DIE .. HIHIHI .. CHUMEL .. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^