Thursday, March 28, 2013

Happy Birthday to my Hubby!


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdullillah, harini 28 Mac birthday hubby 
Happy Birthday to My Beloved Hubby
tahun ni dia sudah
T I G A P U L U H T A H U N
semoga my hubby dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dibawah perlindungan Allah selalu
love u so much
May Allah bless you and our life
terima kasih buat mertua - mertua yang melahirkan dan membesarkan en hubby
petang ni kami balik Simpang Renggam, ada kenduri doa selamat :)

psttt !!!
tak suka hotel ni...tak boleh guna langsung WiFi. kalau rosak pun takkan la sampai 2 hari dah.
nasib baik tergerak hati nak bawak P1 Wimax. tu pun slow.
ingat duk sini boleh la layan movie ker apa sementara tunggu hubby balik keje. iolss tengok tv siaran Singapore jea la..huhu

21 comments:

  1. eppy bday buat hubby adik
    semoga panjang umur dan di murahkan rezeki .. ;)

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun hubby..eh eh hubby ros ekceli

    sama la umur kita bro :D cuma den tampak jauh lebih mudo remajo kihkihkih

    ReplyDelete
  3. happy birthday untuk hubby akak...
    semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia dengan akak sampai hujung nyawa...amiinnn

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun kelahiran buat en. suami... hehehe

    ReplyDelete
  5. lama rasa tak ke tmpt kak nik...tak tahu la nape kat bloglist tu tak leh nampak blog akak..adehhh...ap pon slmt hari lahir bt suami akak..bt suami akak,jg kak nik bebaik yer..hihihi ^^

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir buat hubby nik.
    moga panjang umur murah rezki dan bahagia selalu ya....

    ReplyDelete
  7. wahh besday hubby nik sama dgn fasha sandha.hehe

    ReplyDelete
  8. happy birthday utk hubby Nik.

    citer singapore best tak? hehe..

    ReplyDelete
  9. sampaikan ucapan selamat hari lahir kat hubby ye. semoga diberkati umurnya, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan selama-lamanya.. amin..

    ReplyDelete
  10. happy birthday to him..semoga diberkati dalam segala rencah kehidupan

    ReplyDelete
  11. wahh ada kt spore eh..nk p x jd2 lg ni..hehe..selamat hari lahir buat hubby tersayang eh

    ReplyDelete
  12. eh mcam kenal tempat ni..pantai beras basah ke? =)

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday tok hubby sis semoga dpnjangkan umo dmurahkan rezeki,amin..

    ReplyDelete
  14. selamat hari jadi untuk husband nik... moga hubungan korang bertambah erat dengan pertambahan usianya itu... amin...
    alamak hotel cam gini tak best...

    ReplyDelete
  15. Happy belated birthday. Semoga hubby kak Nik sentiasa gembira di samping org yang tersayang (akak le tu hihi)

    ReplyDelete
  16. happy birthday to hubby kak nik.
    semoga bahagia selalu. *better late than never* hehehe

    ReplyDelete
  17. Happy 30th Birthday to ur hubby. May Allah bless u guys always. Celebrate sambil out station la yer. :D:D Have fun.

    ReplyDelete
  18. suami saya pn birthday bulan Mac juga hihihi

    ReplyDelete
  19. happy belated birthday kepada beliau... :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^