Sunday, March 24, 2013

Hari Jubah Farah Lee


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

suka tengok pasangan comel ni, Ally Iskandar dan Farah Lee. gambar dicilok tanpa kebenaran dari FB Farah Lee :)
best nyer masa majlis konvokesyen di temani suami kan
iolss dulu konvo ada ma dan ayah jea. time tu kita single lagi..tapi tu pun dah kira berbangga
sangat bangga sebenarnya :)
Farah Lee ni student Mechanical Engineering kat Inha University, Incheon, South Korea.


tahniah
happy tengok mereka berdua...semoga bahagia hingga ke syurga

nik idzni dalila, nak konvo di temani suami macam ni?
doa banyak-banyak depan Kaabah masa pi umrah nanti tau.
 doa jugak untuk kakak-kakak awak yang lain.
moga dipercepatkan jodoh. di jodohkan dengan orang yang dapat menjadi imam ketika solat, mengajar tentang agama, bertanggungjawab terhadap keluarga, hensem , sejuk mata yang memandang, tinggi dan bergaya  ^___^
doalah secara spesifik yea. agar doa kita jelas . takut nanti, kita yang meminta..kita pula yang tidak sanggup menerimanya  ^___^

pesanan khidmat masyarakat ini untuk adik-adik kesayangan ku
ikhlas dari hati kakak mu yang comel ini..muehehe

25 comments:

  1. Cantik, muka dah macam korean, study kat korea, sopan pulak... huishhh kalau I Ally pun I jatuh cinta berkali kali kali kat dia ni.
    Nik bleh jer lagi berjubah ngna hubby :) buat lagi skali hihihi

    ReplyDelete
  2. suka jugak tgk diorg...sweet je :)

    ReplyDelete
  3. waaahhh! sweet je d0rang~ <3 kat korea tuuu!~ mesti dpt jumpa pelak0n2, penyanyi2 korea~ (Y)
    takpelah kak. jgn sedih, betul kak @Nastyna tu, boleh buat skali lagi berjubah tuu~ hehee~

    ReplyDelete
  4. comel je farah lee ni. Suka tgk. hehehe. Happy graduate day. >.<

    ReplyDelete
  5. tahniah buat jugak farah lee... beruntung ally iskandar dpt isteri yg comel dan pintar....heee!

    ReplyDelete
  6. @Nastyna

    dari berjubah sekali lagi baik kita bersanding skali lagi. amacam..kikiki

    blh pilih baju yg lagi cantik..hehe

    ReplyDelete
  7. @khairul hassan

    tahniah buat Farah Lee.dia yg konvo...hehe

    ReplyDelete
  8. @Zaf98

    haha..tak sedih pun.dah lepas lama dah konvonya.kikiki

    ReplyDelete
  9. @MarnieyZ

    sama la.sis pun suka tgk dia.cantik sgt dia ni..hehe

    ReplyDelete
  10. @jaakechik

    mmg beruntung sgt la. tak sia2 Allay kwen lambat. haha

    ReplyDelete
  11. hahaha vijak..vijak. bagus gak idea tu ;)

    ReplyDelete
  12. sweet je kan diorang. pasni boleh balik malaysia la. ;)

    ReplyDelete
  13. alamak suwitnya diaorang ni... bahagia sgt kan...

    ReplyDelete
  14. alahai, sweet nya diorg.. hehehe

    ReplyDelete
  15. @Nastyna

    bagus kan. pakai baju pengantin la baru boleh bergaya..hehe

    ReplyDelete
  16. @Chic Na

    dah boleh stay kat malaysia dah. tak perlu berjauhan lagi kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^