Tuesday, March 19, 2013

Hot !!! 10 senarai blogger sombong


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tajuk kita kasi gempak dan meleTOP sekali sekala..hehe
blogger SOMBONG ? 



dalam ramai-ramai memang akan ada yang macam tu kan
kita pi komen blog dia, tak ada skali pun datang jenguk ke blog kita.rasa macam kita yang terhegeh-hegeh. hok aloh la

mungkin die busy kot.fikir positif kan kan kan.. tapiiii blog lain boleh lak komen.
or maybe dia tak nampak komen yang kita tinggalkan or maybe tak berminat la nak berkawan ngan kita :(
sedihhhh..tau la blog kita ni blog picisan jea.tak menarik..sob sob sob
tak pe la. sekurangnya ada lagi yang sudi singgah blog merapu meraban ni :)
yang tak nak singgah kita tak boleh nak paksa kan kan kan

sebenarnya nak senaraikan blogger yang TAK sombong, dan mereka ni merupakan pengomen tegar blog nik. untuk bulan Feb punya. saja nak bagi penghargaan. hadiah tak ada. so kita up la entry untuk mereka..huhu

kalau korang nak tambah kenalan, boleh pi jenguk blog diorg.tak rugi kenal ngan diorang ni. 
semua peramah dan suka berbalas komen.
berblog ni lagi best kalau kita ada komunikasi 2 hala. 










6. Jiha 






ramai lagi yang sudi singgah komen. tapi nik senarai 10 orang jea.
yang tak tersenarai tu jgn kecik hati. :) nik sangat-sangat hargai setiap komen korang.
terima kasih sudi jadi kawan alam maya nik :)

flashback !!
banyak kali dah terkena bila nak blogwalking, tak ada link blog
sapa-sapa yang ada blog, please check link blog korang.supaya nik boleh terjah blog korang balik. .kalau tak bw nanti kata sombong pulak.kikiki
tak nak pulak di katakan, mengata dulang paku serpih mengata orang diri sendiri yang lebih
nik ni setakat blogger level bawahan, takde maknanya mak nak sombong nyah.
kalau sombong tu, sila la lempang iolss laju-laju ..hehehehe




68 comments:

  1. Ala kak..nak majukkkk.... Nama ros xde... Hahhaha..tp ros jarang nk dpt komen n blogwalking... Hihihi

    ReplyDelete
  2. terkejut tengo tajuk n3...hehehe
    Tahniah untuk 10 orang blogger yang x sombong tu... (^_^)

    ReplyDelete
  3. wow.. pha is tersenarai.. tak sangka.. hahaha.. terharu nih...

    thanks.. nik pun masih lagi ternobat antara pengomen tegar blog hikayat budak pening... so, again, thanks..

    ReplyDelete
  4. Fuhh lega. Ingatkn ad dlm list smbong awk :-P
    Mmg cm bengang kan kalau di ignore,mcm thegeh2. Ai pn sllu kena =.=

    Anyway,jmpt melawat blog ai ye..

    ReplyDelete
  5. Hohoho.,igtkan sape laa yg sombong..hihihi..

    ReplyDelete
  6. Vavavaaaa. Bangga kejap bila nina tersenarai. Hikhikhik

    ReplyDelete
  7. alamak terharunya... tq nik
    tp sy mang tak sombong hihi... mai la kwn ngan saya...

    ReplyDelete
  8. akak...

    nory sombong tak??

    hehehe...

    ReplyDelete
  9. terima kasih kerana sudi singgah dan komen kat blog saya ..

    antara sepuluh blog tu cuma satu je yang folo-memolo dengan saya iaitu blog Monster Glider ...


    lepas ni nak terjah blog yang 9 lagi tu.

    ReplyDelete
  10. nasib baik blog syuk tak kena . :D

    ReplyDelete
  11. ha'ah..saya dah banyak kali kena...mula2 saya sangka baik..tapi lama-lama hampir setiap entry dia saya komen dia tak pernah singgah kat blog saya,langsung saya ignore kan je dia...sombong tak bertempat namanya tu...

    ReplyDelete
  12. betul ninaaz sgt peramah n friendly...=)

    ReplyDelete
  13. keh3.. ingtkn blogger yg smbong.. baru je nak tau sape lah yg sombong tu ekk.. hahaha..

    JJ je yg sy kenal kat situ.. hehe

    ReplyDelete
  14. hehehe,,kn,,nk wat cmne,mcm abby nieh,,mls betul nk mengomen org yg xpernah nk bls komen,,huhu

    ReplyDelete
  15. hehe..blom tersenarai lagik..cayok2 BW lebih2..hehe

    ReplyDelete
  16. laaa ingat kan bgtw betul2 spe blogger y sombong uwh hehehe

    ReplyDelete
  17. ha5...muat naik terus blog diorang...terbaik la nik...

    ReplyDelete
  18. Yayyy I masuk list. Huhuhu vangge vangge betey vangge. Tapi kalau mask list 10blogger tersombong pun best gak :p vangge sangat la ni tetiba nak jadi sombong hahaha.

    ReplyDelete
  19. slalu jugak kena cmtu, maklumla kita ni x hot,
    tp xkisah sbb ramai lg blogger yg xsombong :)

    ReplyDelete
  20. akak kenal blogger wanieys jer..yg lain tak pernah lagi kenal..

    ReplyDelete
  21. hihihi..... shy2 cat=p... blog akk best..xpnh boring bce pon.,,,hri2 tunggu gi dele=)

    ReplyDelete
  22. ahahhaha..baru nk komen panas ingtkn tol2 nk citer sal blogger femes yg sombong..hmmm mmg ade je yg sy jmp..menci kn...hahahha biarkn mrk BUSY tuh! xtrbls visit kot..btw, Nik mne link blog infamous sy????.hahahhaha

    ReplyDelete
  23. @♥ ROS ♥

    ala.. jangan la majuk. sis tetap hargai komen2 ros tau :)

    ReplyDelete
  24. @Mia Kassim

    tetiba dapat idea nak letak tajuk gitu. huhu

    nak kasi gempak sekali sekala.blh kan..hehe

    ReplyDelete
  25. @pha is

    nik lagi terharu pha is sudi komen blog ni. rajin lak tu datang komen..hehe

    tqqqq

    ReplyDelete
  26. @si Milly's!

    tak pe la. masih ada lagi blogger yg tak sombong tau..hehe

    thanks sudi singgah blog ni :)

    ReplyDelete
  27. @Jiha

    hehe..jiha termasuk dalam senarai. tapi bukan yg dalam sombong la..kikiki

    tajuk kasi gempak skit..haha

    ReplyDelete
  28. @NinaAz

    agagaga..sis lagi bangga yg nina sudi dtg singgah dan komen blog sis.

    ReplyDelete
  29. @Haryati Faizal

    yati mmg antra yg paling tak sombong. walaupun bz still lagi ada masa nak jenguk blog nik.

    tq sgt2 tau yati.nik hargai.

    ReplyDelete
  30. @Nory Zoulkefle

    nory langsung tak sombong tau. akak suka.

    nory pun rajin terjah blog akak.tqqq

    ReplyDelete
  31. @al- lavendari

    boleh terjah. diorg mmg tak sombong. peramah lagi ada la..hehe

    thanks gak sudi singgah komen blog nik. entry2 kat blog pak ngah mmg best pun. sebab tu suka singgah..hehe

    ReplyDelete
  32. @syuk shusuke

    jaga2..nnt mana tahu masuk list tuk bulan depan..hihihi

    ReplyDelete
  33. ye dikk
    setuju sgt2 ..
    kalau pun kita sebuk pasti dlm sehari tuu ada sekali kita kunjung balas kan .. ;)

    ReplyDelete
  34. @Ummiarissa Mahdi

    tak pe la.biar kan la dia.maybe dia bz kan.hehe
    meh kita kwn dgn org2 yg tak sombong ni.

    ReplyDelete
  35. @~batrish♥~

    nina mmg sgt2 peramah.suka sgt komen entry.hehe

    ReplyDelete
  36. @Chipsmore

    jj yg comel kenal la yea.hehe
    nnt boleh terjah yg lain jugak.mereka jugak comel :)

    ReplyDelete
  37. @chenta abBy

    tak pe aby.kita pi komen kat blog yg sudi komen blog kita jea k.

    yg lain kita jgn peduli.hehe

    ReplyDelete
  38. @nens cellection

    tak tersenarai pun tak pe. still happy bila nens sudi singgah blog nik ni :)

    ReplyDelete
  39. @ezyra daniel

    tajuk jea gempak lebih. yg sombong u kita letak tepi.
    baik kita cerita sal blogger yg tak smbong jea.lagi bagus kan..hehe

    ReplyDelete
  40. @jue bella


    diorg ni lagi terbaik.sebab sudi singgah komen. ni jea cara nik hargai mereka.nak bagi hadiah tak mampu..hehehe

    ReplyDelete
  41. @Nastyna

    ala..jgn la masuk dalam list sombong nik. nnt nik sedih..hehe

    thanks selalu drop komen dalam setiap entry nik, terharu tau tau.

    ReplyDelete
  42. @huny madu

    sama la kita pun tak hot.level blogger suam2 kuku jea.hihi

    yg penting ramai lagi yg tak sombong kan

    ReplyDelete
  43. @Ema Blog

    boleh berkenalan. diorg ni semua best2

    ReplyDelete
  44. wah sombongnya mereka...hiihi...akak nak jenguklah..manatau kot mereka sudi nk kawan ngan akak gak ehe...er..nik,..mmg gtu,..ada blogger yg tak letak sebarang link kat G+ mmg tak terjangkau nak membalas jejak....

    ReplyDelete
  45. @nabila azmi

    naper cakap gitu. terharu nyer akak ni. blog akak ni dah la merapu merapan.ada gak org suka.

    thanks tak pernah jemu komen blog akak.

    ReplyDelete
  46. Nik, betullllllllll... ada je org2 yg sombong tu.. hehehhee, ktepun selalu terkena gitu

    ReplyDelete
  47. hahaha nebes baca, ingatkn blogger mana laaa yg budget hot sombong sgt tu. takut je ada CiM dlm senarai tu...ihikhik...

    tp CiM pown tk tersenarai dlm list blogger hot nik ros. kena keje kuat lg ni mempromosikan diri

    ReplyDelete
  48. Wah! Waniey tangga teratas tu.. Ha ha..mmg tak sombong orgnya...

    ReplyDelete
  49. Huh! suspen tgok tajuk td...
    Firstly want to say sorry kalu sy ter miss atau lmbat atau x kunjung blog nik ros ni yer....ye ye ngaku ngaku...hehehe...
    Bukan nk sombong...sy sgt sgt mesra alam...kkdg tu masa agak kedekut kat sy..hehehe...tetiba terasa sndri nih!

    Tahniah kepada yg tersenarai...

    ReplyDelete
  50. @Sizzling Suzai

    fikir positif la kan.maybe mereka bz. tak pe. ramai lagi yg tak sombong.

    ReplyDelete
  51. @ieda immi

    btol. seminggu sekali terjah la blog org yg terjah kita tu.bukan setiap hari suh terjah kan.hehe

    ReplyDelete
  52. @Syida Rasyidah

    tak pe la.kita cari yg tak sombong yea
    yg sombong tu anggap la diorg tak ada msa.hehe

    ReplyDelete
  53. @Cinta Misteri

    ala.tak tersenarai pun nik ttp hargai setiap komen yg singgah

    terharu tau tau..hehe

    ReplyDelete
  54. @Si Matatajam

    waniey mmg peramah

    dan mmg selalu di tangga teratas. mmg tak pernah miss komen.skali komen terus berderet2..hihi

    ReplyDelete
  55. @Ena's Palace

    jgn la terasa. ena datang kot komen blog nik.terima kasih sudi jenguk sini tau. nik hargai..ala..nik tak terasa sgt la pada yg tak dtg komen tu

    maybe blog nik mmg tak menarik bagi dia kan. so kena la redha. tak semua org akan suka kita.

    ReplyDelete
  56. @izan mama mia

    btol tu. ade beberapa blogger yg tinggl komen tapi nik tak dapat nak jejak. link blog tk ada

    harap meraka yg berkenaan tu update la kan.sian kita yg rajin nak pi terjah ni..haha

    ReplyDelete
  57. hye sis wah tjk hot trs terjah sini.hurm...mmg diakui kdg2 kita duklah ulg alik gi komen,nk support entir kwn2 gak.tp org2 tu lgsg x mau sggh bls utk komen entri,takpelah sorg x nk ramai lagi yg ada ye tak ^^

    owh mmg ptt tgglkan link,kdg2 kt kotak jrt tu xda link,dgn widget followers pun xda link.sdhnya x dpt bls jejak :(

    ReplyDelete
  58. bagusnya idea nik buat macam ni..depa ni pun baik-baik, tak rugi buat kawan kan :)

    ReplyDelete
  59. ehhhhh, baru perasan nama kita ada. Terharunnnyaaaaa, terima kasih kak nik. :")

    ReplyDelete
  60. tajuk kemain lagi yer kak...hihi... jaa kebelakangan ni, jarang bw jugak, xleh nak rerajin mcm selalu, anak sokmo jer menggangu, update blog pun time rehat kat ofis jer. tu pun setelah di draft ke ke microsoft word..hihiihihi....

    p/s : jaa dlm kategori sombong gak ke?

    ReplyDelete
  61. boleh deno terjah sorang2.. hihi^^

    ReplyDelete
  62. Btol tuh sis pyka pon ade kna mcm tuh . Bila kita comen kat blog dorang kdg2 tnak blas buat kitabskit hati n mlas nak coment dah . Huhu

    ReplyDelete
  63. hehehe..malu aii...

    betul nik.seronok kalu ada komunikasi dua hala kan..
    saya akan dtg gaks..tapi kekadang lambat sket..=p duk cari masa free dari anak2 ni haaa..

    ReplyDelete
  64. tajuk bisa bikin kontroversi ni...hihihi :D

    ReplyDelete
  65. link wani ada...xssangka pulak dh la lambat nak smpai belog nik ni haha...tp skali smpai mmg akan komen la n3 yg ttinggal hihihi...btw..tenkiu nik :-)

    ReplyDelete
  66. Nak merajuk... Hahaha... Tak de maknanya, saya pun pernah gak kena gitu, so still pergi blog tu, tapi bacalah, dah tak komen dah. Ialah as if komen kita tu tak ada makna kot. Dah namanya follow saya kena lah terus follow. Kalau tak rasa bersalah gak.

    ReplyDelete
  67. wah tak sangka masuk dlm senarai..tq sebab hargai saya huhuhu... saya harap nik x rimas lah sesekali datang kat belog ni..terus spam dngn komen keh3x

    ReplyDelete
  68. Salam.. wah, tajuk tu power sgtla..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^