Thursday, March 7, 2013

ini entry makanan..slurrrpppp!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

short update. baru balik dari Jalan TAR. penat sangat tapi seronok.
nak citer sal makanan jea arini. walaupun tak ada la makan makanan best pun.
tapi rugi pulak ambik gambar tapi tak update kat blog..kikiki
jom nengok apa yang nik makan arini..
mana tahu tengok ni boleh kenyang..harap bukan makin lapar la yea.
muehehe * gelak sopan
sebelum shooping kami singgah makan kat food court Semua House. first time masuk sini. 
nik order spaghetti bolognese beef ni tapi tak sedap.terlalu manis.
nasib baik order Teh O Ais limau. so masam campur manis kira ok lagi la
harga RM 6 sepinggan 

Teh O Ais limau pun nak upload kan 
suka hati :)

ni menu adik saya , dua orang adik nik order black paper beef steak
walaupun penuh dengan kuah black paper tapi rasa dia not bad la :)
dah nampak macam kek coklat lak kan . tapi kentang dia nampak sangat dia goreng dengan minyak yang dah di gunakan.
RM12 sepinggan

sebelum balik singgah di each a CUP kiosk. tekak ni asyik dahaga jea. maybe sebab panas kot.
first time beli minuman kat sini ( first time jugak lagi ) ..hehe
macam-macam jenis minuman ada kat sini
nik order mocha ice blended.sedappp
tetiba terliur pulak tengok air ni. sabo jelah

mesti korang makan lagi best kan. ce citer korang makan apa tadi.
ok. itu saja. esok update lagi kisah kami di Jalan TAR :)

22 comments:

  1. camner boleh manis spaghetti nyer, buh gula ker? apa2 la, tapi black pepper tu nampak sedap, lapar la.

    ReplyDelete
  2. alamak....semua makanan tu buat saya lapar....

    ReplyDelete
  3. tiba - tiba, saya pulak terasa lapar..adesss.. hahahaa

    ReplyDelete
  4. Klu mkn kt sini, biasanya nasi cmpur jer jd pilihan..yg lain tu mcm tak kena jer dgn selera..

    ReplyDelete
  5. wawawaaa.. lapar laa cite makan2 malam2 cmnih.. hohohoh... Tetiba nak minum coolblog lah pulak malam2 cmni... nyum2..

    ReplyDelete
  6. bukak blog, sume pkat duk cite sal mknn. hadehhh. huhu lapaaaaa -__-

    ReplyDelete
  7. salam nikros
    Lawatan di awal pg jumaat yg damai dan indah..

    ReplyDelete
  8. Sy dah hampir seminggu x sedap perut and badan kak, cirit pon hado, ada sesuatu yang dirunsingkan, moga diberikan sy jalan keluar dgn mudah. doakan sy ye kak.

    Those food really killing me kak! XD

    ReplyDelete
  9. Aduhaiiii..meleleh...best dot mkn2 :)

    ReplyDelete
  10. kak nikkkk, menjejes air liur lagi datang blog niiii. T______T

    ReplyDelete
  11. lama dh tak gi sana...er dahaga lak tgk air tuu

    ReplyDelete
  12. haaa...part air sejuk ni,mmg nak kena ada kan..penambah selera..lagi time pepanas.

    ReplyDelete
  13. sedapnyee, terliur tengok spagetti tu :)

    ReplyDelete
  14. Dah siap warning dekat tajuk entry, INI ENTRY MAKANAN :D
    Haha tapi tengok jugak. Haihhh lapar pulak rasa T_T

    ReplyDelete
  15. uihh tgk ais..terus dahaga heheee :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^