Monday, March 18, 2013

Kelantan catat sejarah terbaik keputusan STPM 2012


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Kelantan mencatat sejarah terbaik dalam keputusan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2012.
12 calonnya mendapat A dalam semua mata pelajaran



sumber  : UTUSAN

 Allhamdulillah..tumpang bangga bila ada beberapa kawan -kawan yang update result adik dan saudara mara mereka tentang keputusan STPM. 
ada yang jadi pelajar cemerlang di sekolah masing - masing :)

flashback !!!
dulu walaupun nik tak ambik STPM tapi ambik tahu jugak sebab Ma dulu cikgu Ekonomi untuk student STPM. seronok jadi cikgu kan. Ma kalau pi mana - mana mesti akan terjumpa ex student dia. Ma kata, student dia ada di mana - mana..walaupun dah pencen, gelaran cikgu tu kekal sampai skarang.  kadang-kadang ada yang tegur nik, suh sampaikan salam pada Ma. siap bagitau sebab ma la dia lulus subjek Ekonomi..* tumpang bangga..hehe


16 comments:

  1. TAHNIAH UNTUK PLAJAR STPM :) .. TERRER R ORG KELATEY . HIHI

    ReplyDelete
  2. @dEdEQ dE wIshEs

    zaman skarang, budak2 ramai yg pandai2 kan :)

    ReplyDelete
  3. kelate pun dah maju. bdk2 pn makin pandai.

    ReplyDelete
  4. @نورعيم

    btol tu.skarang berlambak2 budak pandai kan.

    ReplyDelete
  5. Tumpang bangga jugak :D:D:D
    owhh anak cikgu jugak Nik yer, itu la mulianya kerja cikgu, gelaran tu kekal sampai bila2, and orang tak pernah lupa jasa mereka.

    ReplyDelete
  6. @nadia

    kelate ada di mana mana..hehehe

    ReplyDelete
  7. @Nastyna

    yup.anak cikgu jugak. Ma cikgu.
    best kan. gelaran tu sampai bila2.

    ReplyDelete
  8. waaahhhh, tahniah kelantan. Saingan semakin bertambah, budak2 tambah bijak. Tak tahu lah SPM macam mana nanti. :(

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd yg dah berjaya dlm exam STPM...

    ReplyDelete
  10. Gomo klate gomo...tahniah warga kelantan..
    Ank buah sy pun amik stpm ni...tp dpt 1a ....lain sume b...okla kan....

    ReplyDelete
  11. @MarnieyZ

    mmg saingan makin sengit. budak2 skarang mcm senang jea nak dapat A yea.hehe

    good luck.sis doakan adik dapat result gempak nnt tau.jgn risau2

    ReplyDelete
  12. @Ena's Palace

    ok la tu. dah bagus dah tu. pandainyer la diorg ni

    ReplyDelete
  13. nory amik STPM dulu..
    tapi result tak berapa nak cemerlang lah..
    hehehe...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^