Monday, March 25, 2013

Khairul Fahmi (Apex) cucuk muka?


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


sumber : Utusan

dah lama tak dengar citer sal Khairul Fahmi aka Apex sejak dah kahwin ni. tup tup keluar citer cucuk-cucuk pulak yea :)
bila gemuk sure kena kutuk, kalau kurus mesti orang akan kata susah hati or tak cukup makan. kalau muka serabai di kata ada masalah rumah tangga pulak kan. begitu la kehidupan :)

ala, dia nak cucuk pun tak kisah la muka dia kan uolss
fikir positif la, maybe dia pakai produk karme beauty yang isteri dia jual . tu sebab berseri-seri dan menawan.

psttt
Tahniah TRW, mara ke suka akhir Piala FA 2013.
Kelantan vs  PKNS FC
4 - 2

14 comments:

  1. errr biar betul. cikna setuju tu, maybe dia pakai produk kecantikan wife dia. hehe..

    ReplyDelete
  2. Setuju, cucuk la apa pun... tau la dia apa dia buat. kurang2 dia jaga penampilan and serasi bersama isteri dia jer.

    ReplyDelete
  3. @Chic Na

    fikir positif la cikna kan. kita tak tahu apa2 tak boleh main tuduh2..hehe

    ReplyDelete
  4. @Nastyna

    btol tu. biar kan la dia kan. hak dia. muka dia..hehe

    ReplyDelete
  5. cucuk..selagi xder unsur haram..

    ReplyDelete
  6. hehehe... kalau ikut sebenar kan, segala apa retis buat mesti ada yang saja nak provok..

    ReplyDelete
  7. ramai plak dengki dgn si apek ni kan..
    padahal dia bukan kacau org pon..
    org plak sibuk nak jaga hal dia..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. ckp sal dia nih, bru ingt dh lma laa x nmpak bola.. ho3...

    ReplyDelete
  9. xpela..kita pun xtau citer ni betul ke x kan.jgn pk negatif :)

    ReplyDelete
  10. haaaa, cucuk? mhmmm, nak percaya pun susah. hihi

    ReplyDelete
  11. eh, tp dia ckp dia tak cucuk kan?
    hehe

    ReplyDelete
  12. klu dah jadi pemes, msti ar nak kne jg muka..

    ReplyDelete
  13. apa2 jela nik kan... takde citer hangat yg tu pun nak jd topik..hihi

    ReplyDelete
  14. kdg2x paper ni pon saje nk bt isu...hohoho..jgn marah yer utusan..hrapnya tak la...mgkn apex jg muke je tu...tu nmpk macho gitu :p hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^