Thursday, March 14, 2013

makan petang : karipap


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

petang tadi tiba-tiba perut ni rasa laparlah pulak. padahal dah makan nasi dah tuk makan tengah hari tadi. biasa sangat. kalau tak de buat apa-apa tu .. mulut ni nak mengunyah jea kerjanya
bukak peti ais , cari apa yang boleh di makan. nasib baik ada karipap.
karipap ni,  MaMa mertua buat kan. so tinggal goreng dan ngap jer la
nak buat sendiri memang taklah kan!! hehe
jadilah makanan untuk minum petang
comel bentuk karipap nya
memang best pekena karipap panas-panas ni. sedap dan rangup 
Alhamdulillah.. syukur dengan rezeki Allah

20 comments:

  1. Karipap bulat.... hehe. Kalo kt jelawat nina suka cari karipap putar. Rangup sgttt

    ReplyDelete
  2. msti sedap kannnn....menantu kesayangan eahhh...

    ReplyDelete
  3. karipap kalo yg pandai buat mang sedap ..kalo yg xpndai tu uhuk2..hehehe..nmpak cam sedapp..nyum3

    ReplyDelete
  4. Alaaaa comelnya karipap bulatt ^_^

    ReplyDelete
  5. @NinaAz kat jelawat tu byk la kuih muih ada. lama doh tak singgah beli sana..

    sebab sana slalu penuh ngan org.nak cari parking pun susah..hehe

    ReplyDelete
  6. @Cinta Misteri

    bukan menantu kesayangan .tapi menantu first la kalau ikut sebelah Mama hubby..hehe

    ReplyDelete
  7. @Cik Ain

    yang ni sedap. sebab yg buat dia pandai..hehehe

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI

    kecik molek jea karipapnya
    kalau ayah nik mkn sekali ngan jea ni..huhu

    ReplyDelete
  9. SEDAPPPNYE KARIPAP :) MINTAK SIKIT . HIHI

    ReplyDelete
  10. Klu bulat bulat gini, sebelah johor panggil epok epok..lapaaar tgk karipap

    ReplyDelete
  11. Sedapnya NIk OKje mmg penggemar karipap,,,,bulat ke lonjong ke...belasah je!

    ReplyDelete
  12. menggiurkan sangatt karipap ni kak nikkkkk! T____T

    ReplyDelete
  13. wahhh rezeki, nampak pun sedap lemak2 jer karipap tu.

    ReplyDelete
  14. saya suka karipap....nakkkk jugak!!!

    ReplyDelete
  15. Bestnye jd suri rumah. Leh msk sedap2

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^