Saturday, March 23, 2013

novel orang putih


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kagum ngan orang-orang yang boleh baca novel gini
nik ni tengok cover pun dan menguap..muehehe
adik nik mmg suka baca ni
tapi sian, novel orang putih selalunya agak mahal kalau kat Malaysia ni. 
nak kena tunggu Big Bad Wolf  baru dapat borong buku banyak gini dengan harga yang murah.

korang selalu beli novel gini? 
untung la orang yang dapat Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) boleh beli macam-macam buku kan.
tak nak beli buku biografi Rosmah Mansor?..lalalalala


22 comments:

  1. tulah pasal nik, tunggu pesta buku macam big wolf camtu baru dapat murah sikit...biografi rosmah? hm~...kena pikir banyak kali tu, lalala~...

    p/s:nik..jangan lupa check email yer, ada request something :)

    ReplyDelete
  2. I tengok timbunan buku tu pun dah meleleh, baru tadi update senarai2 buku kat fb. hahaha rindu rindu buku. SIni pun payah nak dapat novel in english, mostly dialih bahasa ke Kelantan, eh.
    Hahhaa tergelak Ai tengok last ayat u tau. tabbaik tau. hahah

    ReplyDelete
  3. akak tak terbaca laa kalau novel omputih..hihi

    ReplyDelete
  4. mahallllllllllllll,tak mampu lak,huk

    ReplyDelete
  5. Dr beli biografi RM.. Baik beli majalah ujang 100copy..huhuhu

    ReplyDelete
  6. woowwww novel..*menguap tutup mulut jap hak3..

    ReplyDelete
  7. kak nik...tag kak nik kat sini=)

    http://nabilaazmi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. .suka baca novel eng....sometimes novel eng ag best dari malay ...sbb jln cte dia same je

    ReplyDelete
  9. suka bace..tp take time jgk..hahaha

    ReplyDelete
  10. adalah seketul dua. hehe. nak beli bnyk2 pun bajet takda. Mahal sgt. hehe

    ReplyDelete
  11. hana pun ngantuk tengok cover novel ni.hehe

    ReplyDelete
  12. novel melayu tak smpai sehari boleh abs baca...kalau engish sebulan pn belum tentu abs akak...haha =)

    akak nak mntk ltg like page saya boleh =) TQ
    http://www.facebook.com/pages/NFH-Style-Collection/346224495478069

    ReplyDelete
  13. Dedulu rajin lah baca novel omputih ni, tapi le ni, rasa cam penat aje, so layan jiwang karat novel melayu. Hehe.. Dah tua kot

    ReplyDelete
  14. kalu dah start membaca novel, semua keja tak jadi sbb nak tau masa tu jugak kesudahannya

    ReplyDelete
  15. wah best best! suka jgk baca novel org putih ni :D

    ReplyDelete
  16. pha is pnya baucer buku tu memang habis kat karnival buku je la... hehe

    ReplyDelete
  17. novel omputeh? erkk..sorry la jaa malas nk bukak tutup duk belek kamus...hehehheheee...

    p/s : x ingin nak perhabis kan duit beli buku biografi rosmah tuu...huhu...

    ReplyDelete
  18. boleh la baca tp setahun sebuah kot. hehehe.. kalau byk mcm tu mmg surrender. -_-

    ReplyDelete
  19. novel BI tergeliat sket nak baca hihi...selalunya makan masa sket...almaklumlah... tak brp nak fasih sgt...hihi

    ReplyDelete
  20. Saya tak pernah baca novel orang putih, sbb harga dia mahal, padahal bru 500ms pn dah berpuluh2 ringgit. Hehe.. sdgkn teringin juga nak baca

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^