Tuesday, March 12, 2013

outstation ke Bintulu



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

en hubby outstation ke Bintulu seminggu. senyum dalam paksa
rasa sedih tu tak dapat nak elak walaupun dah biasa berjuahan
so jangan la ada yang hairan kalau kalau entry - entry iolss agak jiwang..kikiki
biar lah orang nak kata gedik ke apa ke. yang penting,
yang di rindu tu suami sendiri. dah halal pun kan :)

dah agak lama jugak la en hubby tak pi outstation. kan best kalau boleh ikut:)
rindu?? gilerr tak rindu...teman borak, teman gelak, teman bergaduh, teman bermanja tak ada..ngehngehngeh
Ya Allah, lindungilah suamiku dari segala bahaya . amin

yang bagusnya outstation ni, boleh rindu-rinduan, kuatkan kasih sayang, rasa macam zaman bercinta balik. auw
tak pe. bersusah-susah dulu..bersenang-senang kemudian.. setiap pengorbanan kalau buat dengan ikhlas pasti ada manisnya. InsyaAllah
miss my other half..take care B

psstt..beruntung sebab adik-adik ada teman kat rumah.so tak ada la sunyi sangat walaupun masing-masing duk buat hal masing-masing..kikiki


34 comments:

  1. insyaALLAH KAK...semoga allah sentiasa melindungi suami akak disana...amiiinnn

    ReplyDelete
  2. Jangan sesedih k..sesekali jauh,makin kuat sayangnya bila rindu di hati..kan kan..

    ReplyDelete
  3. huhu..smoga mentabah tunggu cik hubby balik..nasib baik ade adik2 kan.. takdelah sunyi sgt.. :)

    ReplyDelete
  4. semoga Allah melindungi your other half dan segala urusan dipermudahkan oleh Allah...

    ReplyDelete
  5. Akak dah terbiasa kena tinggal tp dlm biasa tu pun terasa sunyi terutama bila gi jauh2. Mesti call berkali2 dan sms jgn cerita le...:)

    ReplyDelete
  6. alamak sedihnye...nik, kuatkan semangat ye...

    ReplyDelete
  7. sekali sekala berjauhan buat hubungan lebih erat. buat kita lagi appreciate dia kan. Takper kalau jiwang pun, kami faham. hehehe

    ReplyDelete
  8. @ashra

    sedih skit2 jea
    tapi tak ada la sampai meraung kan..haha

    ReplyDelete
  9. @Cik Bluewendy Wendy

    still lagi boleh tabah.setakat seminggu.tak ada hal..hehe

    btol la. tak sunyi sebab still lagi ada adik2

    ReplyDelete
  10. @JunAina

    nik pun dah biasa kena tinggal.paling lama 2 bulan lebih.so setakat seminggu ni ok lagi

    cuma biasa la.sebab dah lama tak outstation sebab tu tetiba rasa sunyi jea bila tak ada..hehe

    ReplyDelete
  11. @Haryati Faizal

    nik blh cool lagi.setakat seminggu jea.

    apapun thanks yati :)

    ReplyDelete
  12. @Nastyna

    btol2. akan lebih menghargaikan bila jauh.

    bagusnya ada yg memahami..hehe

    ReplyDelete
  13. .....nina pulak dua tiga bulan baru jumpa. Huuu...

    ReplyDelete
  14. =).... biasela rindu2 tu.hehe..comel la kak ni

    ReplyDelete
  15. Berpisah sekejap je..tapi bab merindu tu yg bestkan mcm org bercinta...sabar ya nik

    ReplyDelete
  16. amin, semoga en.suami kak selamat je. takpa pon post entry jiwang2.

    ReplyDelete
  17. Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan Allah segala tugasnya disana..

    ReplyDelete
  18. Wah lagi lama suami nik nk os..suami sy kamis ni balik ler..tuh pon dh rasaa lamaaaaaaaaa sgt..

    ReplyDelete
  19. @NinaAz

    lagi lama tu. sis pun tak lama gak tu.kena tinggal gak nnt ni 1 or 2 bln.tunggu masa jea

    ni dia suh pi seminggu dulu..hehe

    ReplyDelete
  20. @nabila azmi

    mmg dah biasa la .tapi terasa jugak la sebab lama dia duk umah kan..hehe

    ReplyDelete
  21. @ayu Ismail

    boleh sabar lagi..hehe
    jgn risau..kikiki

    ReplyDelete
  22. @MarnieyZ

    akan cuba kurangkan entry jiwang2.kan ada yg muntoh hijau kan..kikiki

    ReplyDelete
  23. @Zana Ariana

    InsyaAllah.moga Allah permudahkan

    bagi link blog boleh.tak blh nak terjah la sebab tak ada link.huhu

    ReplyDelete
  24. @Jiha

    suami ni baru jea gerak ptg tadi. lebih kurang dalam seminggu la.

    tapi harap2 dapat balik awal la.hehe

    ReplyDelete
  25. okje pun tak suka kalau kena tinggal... tak best...menci tau....hehe...

    ReplyDelete
  26. insyaALLAH suami akk akn baik2..amiiinn.

    ReplyDelete
  27. saya anak tangan tangankan sayang isteri tinggal tinggalkan :-)

    ReplyDelete
  28. aminnn. nadia doakan suami akak jauh dari segala bala dan keburukan ye.

    ReplyDelete
  29. @hainom OKje


    mmg tak suka kena tinggal. tapi terpaksa la. dah keje suami gitu..hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^