Tuesday, March 26, 2013

outstation



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

en hubby outstation lagi. sian dia, baru balik dari Bintulu dah kena outstation ker Johor pulak. 
ni nik tengah kemas barang dan segala mak nenek nak bawak ke sana (^,^)
outstation kali ni tak sedih sebab iolss boleh ikut *wink wink
en hubby offer ikut sekali ..macam orang ngantuk disorongkan bantal, terus setuju la.kehkehkeh
tapi dah namanya ikut suami pi oustation, memang kena kerja la kan .
tak ada maknanya la nak berjalan - jalan. so kita duduk diam - diam je kat dalam bilik.
tak apa la, asal dekat dengan en hubby.
harap ada WiFi free kat hotel yang kami tinggal nanti. tak ada la bosan sangat nik bila hubby kerja kan.

kira mini honeymoon la. check in hotel. lepas itu boleh claim opis. siapa nak bagi. untung kan..muehehe..
harus guna peluang yang ada sebaik mungkin. jarang berpeluang macam gini :)
kami duk sana sampai Ahad.
apa pun doakan semoga perjalanan kami selamat pergi dan kembali

23 comments:

  1. wah seronoknya nik...selamat pergi dan pulang... ^_^

    ReplyDelete
  2. slamat ber-outstation utk hubby & honeymoon utk both of u! gunekan kesempatan yg ada sbaek2nye yer.. :)

    ReplyDelete
  3. bestnya akak....bekerja sambil honeymoon...hehheeh...

    ReplyDelete
  4. sronok jgk nik skali-skala kn..
    moga slmt pegi n slmt kembali

    ReplyDelete
  5. waaah3, untg laaa... smoga slmat pergi n pulang.. :D

    ReplyDelete
  6. Selamat berhoneymooonnn ♥♡♥

    ReplyDelete
  7. Wah, bestnya Nik... semoga semuanya selamat ye :)

    ReplyDelete
  8. semoga selamat pergi dan pulang :)

    ReplyDelete
  9. Selamat honeymoon dan kerja ;)

    ReplyDelete
  10. berhoneymoon kat mana ni? safe journey k. ;)

    ReplyDelete
  11. ha saper nak bagi, gunakan peluang yg ada sebaik mungkin hehehe. wish u a nice mini honeymoon :}

    ReplyDelete
  12. wah..bestnya.. outstation boleh ikut.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. suwettt nya. happy holiday aka hunymoon!

    ReplyDelete
  14. untung la blh ikut hubby gi keje. hihi.

    ReplyDelete
  15. wahh, bestnya kak nik. Boleh lah honeymoon sekali, ehhh. :D

    ReplyDelete
  16. ikut husband outstation...best3x...i like~ :D

    ReplyDelete
  17. wahh..bestnye diaaa..... =) mini honeymoon ye...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^