Wednesday, March 20, 2013

Pakej Pengantin 2013 - Mega Bridal Creations


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sapa yang tengah survey pakej perkahwinan boleh jenguk page facebook Mega Bridal Creations
butik pengantin ni milik biras nik.
selain kat Johor Bahru, diorang ada bukak branch dekat Klang

pakej dewan lengkap 2013
pakej wedding planner (zebra)
pakej wedding planner (stargazer lilies)
contoh hiasan pelamin
mini plamin

Pelamin di Dewan
Pelamin Rumah


contoh wedding dress


Jeslina (Wedding Planner)
+6013-774 0377
+6019-791 0878
+6017-777 2275

Main Office :
Mega Bridal Creations
82/82A, Jalan Padi 1
Bandar Baru Uda, Johor Bahru

Branch :
Mega Studio & Wedding Gallery (JM0595318 A)
No.23, Jalan KS 10/ KU5,
Taman Klang Sentral Bukit Raja,
Meru 41050 Klang,
Selangor Darul Ehsan.

Website : http://megabridalcreations.com/

sumber gambar :

pleasee elakkan untuk berbelanja kepada perkara yang tidak perlu dan membazir
sampai ada terpaksa jual kereta di sebab kan tak mampu nak bayar duit untuk majlis perkahwinan sendiri

buat majlis sederhana dah cukup. janji tak menanggung hutang lepas nikah
pada yang bertunang, berkahwin atau berkahwin lagi skali tu..semoga berbahagia hingga ke syurga

14 comments:

  1. wahhh tetiba rasa nak sanding lagi sekali...

    *sambil kenyit2 mata kat hubby...hehehe..

    ReplyDelete
  2. uwarghhh..geram tgk pelamin skang..cantik2 kan..;)

    ReplyDelete
  3. amek...pakej dia..meriah..hihihi...cantik blh tahan kerja diorang.. :)

    ReplyDelete
  4. Pelamin first tu cantik. Cukup utk ruang yang kecik ♥♥

    ReplyDelete
  5. cantik2... ^_^ tapi kita dah terlepas kan dear...

    ReplyDelete
  6. wow rambang mata tengok.
    Betul tu Nik, ikut nafsu memang la nak yg terhebat, yang penting ikut kemampuan diri.

    ReplyDelete
  7. AKAK .. WAT PLAK YG PREPARE UNTUK TUNANG ERK . HIHI .. :)

    ReplyDelete
  8. okeh dua taon lg kte tmpah. kihkih :p

    ReplyDelete
  9. wahhh, cantik je semua. Tp belum lgi masanya kut. Hihihi

    ReplyDelete
  10. Berjimat cermat amalan mulia"

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^