Sunday, March 3, 2013

sarapan awal pagi



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

MaMa dan family hubby datang umah, tak bagitau dulu nak datang.
suprise katanya. memang btol-btol suprise la. tanjat gegirl.
nasib baik umah dah berkemas skit-skit. tak ada la malu sangat kan.walaupun kat dapur macam agak kelam kabut jugak la.
baru ingat nak kemas weekend ni..kukuikui

korang dah sarapan ke belum?? kalau belum mai la sarapan kat sini
tapi sarapan kami arini beli kat kedai jea. menantu baik sangat kan..ngehngehngeh
tekak melayu, sarapan nasi lemak la, apa lagi kan :)
tapi jangan makan selalu yea...sesekali tu boleh 
dan seperti biasa. Mama kalau tak bawak makanan memang tak sah la.

chocolate cake sedap
bluebarry cheese tart sedapp

yang penting semua sedap.jemput makan yea  ^__^




14 comments:

  1. Wahhh. Best222. Hihihi.. nina tahun ni baru 1x makan nasi lemak. Nyum3. Sedap2. Hihi

    ReplyDelete
  2. kek coklat tu mmg nampak sgt sedap!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Kat sini sarapan makan roti je, atau megi sebab murah ^__^

    ReplyDelete
  4. sedapp woo nasi lemak daun pisang dik .. terbaik rasa dia kan ;)

    ReplyDelete
  5. hhaha tanjat gegirl. takper la dapat jugak nasi lemak huhu.

    ReplyDelete
  6. Hamboi banyaknye sarapan dia...nak sikit...

    ReplyDelete
  7. walau dah tgh malam baca entri ni, tapi masih terliur bila tgk nasi lemak tu....haha

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek coklat tu.. fwehhh :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^