Monday, March 18, 2013

sedapnya kek lapis Sarawak ni ^,^


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kek lapis sarawak yang super duper yummehhh
buah tangan dari en hubby yang baru balik dari outstation. kalau en hubby ke Sarawak automatik fikir nak pesan beli kek lapis Sarawak jea.
kek dia memang sedap,gebu, lembut dan padat
siap beli 4 biji kek lapis pelbagai jenis...harga RM18 sebiji.
ada choc pandan , choc cheese , permata hati, 3 rasa
yang ni dah siap potong. syok makan ni sambil tengok tv. hehe
jemput makan semua


17 comments:

  1. mmg sedap, selalu jgk mkn sbb kak sy selalu kirim kan.
    alahai, mesti kak nik dah happy en hubby dia dah pulang. ahakss!

    ReplyDelete
  2. mmg sedap kan, br skali merasa. tu pun sebab kwn bg ms die blk outstation dr sarawak :)

    ReplyDelete
  3. memang best...saya lihat sekarang ni dah macam2 perisa...tak macam dulu tak banyak pilihan..

    ReplyDelete
  4. dalam banyak2 kek lapis sarawak, saya suka perisa ceklat cadbury.mak aih sedapnya tak hengat.tapi tu pon orang bagi :D

    ReplyDelete
  5. kte yang tengok pun dah terliur nik. heheh :)

    ReplyDelete
  6. ehm dah ler cantikkan..sedapler pulak... alamak seronoknyer kalau makan sambil tengok tv...

    ReplyDelete
  7. salam..
    sedap32 klu masuk dlm mulut rasa lembab2 gitu hee..

    murah gak rm dia

    ReplyDelete
  8. mang sedap, tp kdg2 tu cam manis sket, rs dua tiga ketul dh cukup dah...

    ReplyDelete
  9. Huwaaaa, dah lama tak makan :D

    ReplyDelete
  10. memang sedapp..
    tapi kalau beli kat sini, mahal kemain..
    nak murah kena pegi sarawak lah jawabnya...hehehe

    ReplyDelete
  11. Dah macam wajib jer kan kek lapis ni kalau dari sarawak, I pun suka. jemput jemput ayam Aunt Nik ni :p

    ReplyDelete
  12. mmg sedap kan...hr tu husband wani g sarawak pn borong kek lapis ni jg hihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^