Wednesday, March 27, 2013

Sehangat Asmara Full Episode


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

waaa..dah terlayan drama ni..hohoho
nik takde mustika HD di Astro. so kita layan online saja
lambat skit la.tapi tak apa la. dapat gak tengok. yang best kita boleh skip mana babak yang di rasakan tak best..huhu



Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga. Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi.

Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara. Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia.

Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya. Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya?

Dibintangi pelakon utama iaitu Adi Putra, Rita Rudaini, Shahrizal Jaszle, Afzan Rahman, Izreen Azminda, Nur Fureena.
kat bawah ini ada pautan bagi menonton Sehangat Asmara mengikut episod, setakat ni sampai episod 21 jea . makin best pulak kan walaupun macam dah boleh agak apa akan berlaku kalau ikut novel :)

Sehangat Asmara - Episod 1
Sehangat Asmara - Episod 2
Sehangat Asmara - Episod 3
Sehangat Asmara - Episod 4
Sehangat Asmara - Episod 5
Sehangat Asmara - Episod 6
Sehangat Asmara - Episod 7
Sehangat Asmara - Episod 8
Sehangat Asmara - Episod 9
Sehangat Asmara - Episod 10
Sehangat Asmara - Episod 11
Sehangat Asmara - Episod 12
Sehangat Asmara - Episod 13
Sehangat Asmara - Episod 14
Sehangat Asmara - Episod 15
Sehangat Asmara - Episod 16
Sehangat Asmara - Episod 17
Sehangat Asmara - Episod 18
Sehangat Asmara - Episod 19
Sehangat Asmara - Episod 20
Sehangat Asmara - Episod 21
Sehangat Asmara - Episod 22
Sehangat Asmara - Episod 23
Sehangat Asmara - Episod 24
Sehangat Asmara - Episod 25
Sehangat Asmara - Episod 26
Sehangat Asmara - Episod 27
Sehangat Asmara - Episod 28
Sehangat Asmara - Episod 29
Sehangat Asmara - Episod 30
Sehangat Asmara - Episod 31
Sehangat Asmara - Episod 32
Sehangat Asmara - Episod 33 
Sehangat Asmara - Episod 34
Sehangat Asmara - Episod 35 (Akhir)

sumber video di SINI

Update !!
kalau tak dapat tengok tu, maknanya astro dah tak bagi tengok la yea..kuikuikui

21 comments:

  1. wah layan citer ni pulak ye...mcm besh...yati pun takde astro HD tu...

    ReplyDelete
  2. Iklan nmpk mcm best citer nihh

    ReplyDelete
  3. saya dah baca novel ni! malas la nk tgk. hihi.

    ReplyDelete
  4. nik camne nak buat bloglist cam nik tu...?

    ReplyDelete
  5. Macam best je.. ^^ Ni dari novel ehh?

    ReplyDelete
  6. akak pun layan cerita ni..wlpn ada mustika tapi tak sempat nak tengok layan kat tenet gak huhu

    ReplyDelete
  7. Wahh thank u Nik tolong compile kan drama ni, senang nak tengok later. Love u la ;)

    ReplyDelete
  8. @Haryati Faizal

    nik layan online jea.bosan2 kat umah.layan la movie..hehe

    ReplyDelete
  9. @NinaAz

    nik terpengaruh ngn iklan la ni
    sebab tu tgk online.hahaha

    ReplyDelete
  10. @نورعيم

    sis baca novel online dia. so dah tahu citer dia. cuma bila tgk iklan lakonan rita dan adi putra ni rasa mcm best la pulak..huhu

    ReplyDelete
  11. @Chipsmore

    yup.dari novel.byk sgt dah drama adaptasi novel kan.

    ReplyDelete
  12. @ibuayu

    aik.ada mustika pun layan tenet gak ker kak.
    tenet senang skit. blh skip mana yg tak best. tgk mana yg best jea..kikiki

    ReplyDelete
  13. @Nastyna

    jgn lupa tgk. tgk yg mana best jea k..hahaha

    sian org yg buat drama ada penonton mcm nik.mmg tak laku la drama diorg,asyik tgk online jea..huhu

    ReplyDelete
  14. skrg banyak betol drama based on novel..

    ReplyDelete
  15. promo die cam best ..tapi jarang dapat tgk cite ni ..nnt ade kelapangan nnt kite tgk ea ... :)

    ReplyDelete
  16. Seyes..cite ni mmg best...saya layan dari awal...ahaks..jom sesama....

    ReplyDelete
  17. Ade mustika bestla....ros bru nak layan adam hawa kt ria..kikiki..tggu citer ni main kt astro ria plak.l ekekeke

    ReplyDelete
  18. Saya suka tengok Rita Rudaini ni. Dia cantik, cantik sangat. Cerita tu dah tahu sebab dah pernah baca novelnya dulu.

    ReplyDelete
  19. wani dh banyak episod tertinggal citer ni

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^