Thursday, March 21, 2013

semoga dia tabah


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

welcome back ADIKlama nak tunggu adik update blog.
sebak baca apa yang adik taip :( ..akak tahu adik tabah untuk hadapi dugaan ni. 
walaupun usia adik masih muda, tapi akak tahu adik kuat. adik diuji kerana adik mampu.
berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul
InsyaAllah, Allah swt sentiasa bersama kamu
i need to be strong.at least for my mom because a month before that my dad was having his bypass surgery in IJN.it was quite a test for us as a family.so for this one,i need to at least be able to show that i'm fine with it.
i am so glad that things happen this way.i might have to live with my one and only right kidney but if this serves as a constant reminder for me about my Lord and His mercy,it's definitely the best thing that ever happened to me

dah dah..tak mo citer sedih sedih. mai kita citer yang gembira pulak
ruangan keywords seminggu lepas, ada yang search keyword nik idzni dalila. sapa yang minat adik iolss ni. .

nak bgtau kat korang, adik nik dirisik. tapi, tak tahu nak happy or simpati..eh!
simpati sebab yang datang merisik tu , orang yang adik saya kurang berkenan. bekas ex bf dia.
ex bf yang dia kapel lebih kurang 3 minggu . lama kan..ngehngehngeh

tapi nik salute la kat lelaki tu, berani okey. dengan tak bgtau nak datang. main redah jea kan,
akak tabik la kat awak. jarang ada lelaki seberani awak. yea la. tak cuba tak tahu kan. tapi nampaknya jodoh awak bukan dengan adik akak.
apa pun , selamat pengantin baru.dengar khabar dah nak nikah yea :)

28 comments:

  1. adik nik sakit ape ye?..
    very beutiful sisters,
    semoga cepat sembuh, dan dianugerhkan lelaki yg soleh..

    ReplyDelete
  2. Salam, doa yg terbaik, inshaaAllah

    ReplyDelete
  3. @nens cellection

    renal cancer. ketumbuhan kat buah pinggng :)

    thanks ats doa tu nens.mudah2 gitu la

    ReplyDelete
  4. she is very beautiful. Semoga dia tabah. Allah turunkan dugaan sebab dia nak bagi rahmat besar di kemudian hari. Mungkin jodoh dia tu lah rahmatnya, siapa tau kan? :)

    ReplyDelete
  5. @Eny Abdullah

    thanks dear.
    insyaAllah, dia tabah :)

    ReplyDelete
  6. Tabah adik nik kan..alhamdulillah.

    Mudahan ketemu jodo yg baik.wat istikarah k kalu adik nik ragu ragu

    ReplyDelete
  7. adik akak mmg cantik...
    klu nory ade adik lelaki, dah lama nory 'cop" adik akak dulu..hehhee

    ReplyDelete
  8. semoga cpat sembuh ya..sma2 kita doakan untk dia ;-)

    ReplyDelete
  9. adik nik mmg tabah...moga dpt jodoh yg baik2 In Shaa Allah

    ReplyDelete
  10. Berat digaan adik nik tu, tapi ialah Allah maha mengetahui, moga Nik dan adik senantiasa dalam rahmat Allah.

    ReplyDelete
  11. jodoh semua ketentuan Tuhan...
    apapun semoga bertemu dengan lelaki yang sebaiknya.

    ReplyDelete
  12. adik nik dh makin ok yer?alhamdulillah..moga adik nik trus tabah dan kuat menghadapi dugaan yg diberi.amin :) wah...laki tu mmg berani...bgus2x boleh dipuji :) mgkn ad jodoh lbh baik utk laki tu kan.adik nik pon same.mgkn ad sesuatu utk dia jgk nnt :)

    ReplyDelete
  13. nice word.. apa yg adik tu tulis... dia ada blog..? mana link nya..? hehehe

    ReplyDelete
  14. @ashra

    InsyaALlah, Allah bagi di kekuatan luar biasa. moga dia lebih tabah lepas ni :)

    ReplyDelete
  15. @Nory Zoulkefle

    ala..tak dapat la kita nak jadi family yea.hehe

    ReplyDelete
  16. @Wanieys a.k.a IbuQalief

    mmg tabah.nik kalau di beri ujian gitu tak tahu mampu hadapi ker tak :)

    ReplyDelete
  17. @Haryati Faizal

    percaya pada jodoh kan. cuba mcm mana pun kalau Allah dah tetap kan tak berjodoh mmg tak la kan.hehe

    ReplyDelete
  18. @ayut

    masing2 Allah dah tetapkan jodoh. tapi mmg respect la kat dia sebab berani datang sorang2 kan..huhu

    ReplyDelete
  19. @pha is

    ni link nyer..hehe

    http://nikidznidalila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. adik nik ke? harap semuanya yg terbaik utk adik. :)

    ReplyDelete
  21. semoga adik nik tu sihat sepenuhnya lepas ni...yg bab exbf dia tu...sy pon respek juga pasal gentle terus datang merisik...susah nak cari org camtu zaman skang ni...

    ReplyDelete
  22. @Hatimi Tahirruddin

    kan...tak ramai lelaki yg berani gitu. so respect la kat dia
    sanggup susah payah gitu

    tapi tu la. tak ada rezeki nak dapat adik ipar..hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^