Thursday, March 21, 2013

susah jadi popular yea


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tetiba iolss feeling jadi wartawan hiburan pulak...kikiki


salah bual la ni..huhu
lagi better copy paste bulat-bulat dari paper..dari copy paste dan menambah perasa
kan dah kena sound.. takutttt

sian jadi selebriti terkenal ni kan..kisah peribadi mereka sentiasa jadi perhatian
nak jadi selebriti, kenalah tahan terima kritikan dan kutukan kan
mereka yang pilih jalan tu, kena gak terima yea..tapi kesian
mereka pun manusia biasa .



23 comments:

  1. popular susah... tak popular pun susah.. dunia2...

    ReplyDelete
  2. Bila laa nk abis kisah diorg ni..ermmm

    ReplyDelete
  3. Pernha gak view beautiful nara before, tapi komen2 kat situ amat dahsyat la, terus malas nak layan. Itu la blogger ni, nak gossip pun agak2 la kan, artis pun manusia jugak.

    ReplyDelete
  4. wah..isu panas ni... hehehe.. sebab tu saya malas nak selongkar kisah artis ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. kesian lak tgk Rita ni.. tak abis2 lg kisah dia... harap ada sinar bahgia untuk dia nnt.. aminnn~

    ReplyDelete
  6. @pha is

    org kat dunia ni buat jadi susah. tak pe la. anggap la sebagai cabaran dan dugaan kan..hehe

    ReplyDelete
  7. @Jiha

    kesian kan. lama sgt kisah diorg kat media.

    ReplyDelete
  8. @Nastyna

    mmg dasyat komen2 kat sna. nik bukak blog tu pun kdg2 jea. tapi bukak ni sebab terbaca kat twitter rita la ni.

    blh buat citer.tapi jgn la menambah2 kan.tak baik gitu.

    ReplyDelete
  9. @deno

    mmg mcm2. tapi yg ni kesian la. bukan rita yg buat statement.huhu

    ReplyDelete
  10. @boni kacak

    tak minat jugak nak selongkar kisah artis

    ni pun sebab terbaca twitter rita..hehe

    ReplyDelete
  11. @Puan K

    kesian kan. kita yang dgr pun rasa mcm letih jea nak dgr.apa la perasaan mereka yg alami sendiri

    so tak nak cakap lebih2.sebab kita pun bukan ada kat tempat mereka.so doa yg terbaik jea la untuk diorg kan :)

    ReplyDelete
  12. tu pun nak jelous.hehe nama pun pelakon

    ReplyDelete
  13. haish mcm2..apsal la ada yg tokok tambah kan..nk sdap kan cerita la tu

    ReplyDelete
  14. xhabis2 lg ker kisah rita ngan laki dia tuh

    ReplyDelete
  15. Apa2 hal pun, Rita ni cantik, suka je tengok dia.

    ReplyDelete
  16. susah jugak ye...tp klu benda kita tak tau betul ke tak jan la buh kat blog, tak baik tau... semua org bley baca..

    ReplyDelete
  17. aduhaiii...mmg takut klu kite tslh info dan mengeruhkan lg keadaan.yg terlibat org len jgk kan..mmm..hope blhlah dijernihkan kembali...

    ReplyDelete
  18. seelok2nye hidup dlm wasatiyyah jela

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^