Wednesday, March 6, 2013

terima kasih Jaa :)


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry terima kasih buat blogger Jaa. pemilik blog Jaakechik Corner.
hadiah yang Jaa pos dan sampai :) sangat suka.
keychain dan magnet nik dapat sebab nik jadi top commenter kat blog Jaa.
thanks Jaa. InsyaAllah, semoga ikatan persahabatan di alam maya akan berkekalan sampai bila-bila.
sangat menghargainya walaupun tak pernah bersua. ada rezeki nanti kita jumpa di alam realiti pulak kan. 
kot-kot nanti buleh jupe masa balik Kelate kan..hehe

pstt !!!
tetiba rindu dan teringat kat blogger lama yang dah lama tak update blog
Ila HonEyBuNNY , Mama Ryan(Ayuraza) , Ct Aja
kat mana la korang skarang yea .



25 comments:

  1. TAHNIAH AKAK .. WAHHH .. MANYAK SYIOKKK MAA .. HEHE

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum nik...seronoknya dpt hadiah tu...:)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah nik...mmg seronok dpt hadiah dari blogger kan...

    ReplyDelete
  4. terima kasih buat akak jugak sbb sokmo dtg komen2 di blog jaa....hihihi...

    p/s : buleh nk jupo realiti pon.....nati kelik klate, roger2...heee!

    ReplyDelete
  5. Sonoknyer dpt adiah dr blogger :)

    ReplyDelete
  6. Hee tahniah kak. Seronoknya dapat souvenir :D

    ReplyDelete
  7. waa.. bestnya ada kawan rapat dgn blogger kan.. huhu

    ReplyDelete
  8. Nik, ur follower 4999, I nak unfollow dan follow balik nak jadik yg ke 5000 boleh? huhuhu

    ReplyDelete
  9. kak nik start berblog dari tahun berapa? nadia dulu 2010 lagi tapi time tahun 2011, memang mood berblog baling tohok lauk. :p

    ReplyDelete
  10. wah best best...dulu selalu gak jenguk ila honey bunny...=D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^