Thursday, March 14, 2013

tukar lagi


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers
tak salah nik tak sampai seminggu nik buat entry sal en hubby tukar sport rim kete
tup tup 3 hari lepas dia tukar lagi * tepuk dahi *

tak bgtau pun tapi terkantoi jugak.kikiki...macam ni la bila berkawan dengan budak-budak kereta
kawan tukar sport rim, dia sibuk nak ambik sport rim kawan lak.nak cakap apa.membebel pun tak guna.ngehngehngeh

rumah ni dah jadi tempat kawan-kawan dia ubah suai kereta. lagi-lagi bila weekend. 
siap ada yang mssg kat fb tanya sal kete.hubby iolss dah jadi penasihat pulak dah.
tak kisah pun.dah minat hubby iolss gitu.nak buat macam mana. redha jea la walaupun kadang-kadang menyampah jugak. tapi dari dia minat pompuan, baik minat kete .yea dak ? :)))


kita tengok brapa lama sport rim ni mampu bertahan ;)

aritu janji tak nak dah tukar apa-apa kat kete.alih-alih tukar lagi. ni namanya janji di capati.
so lepas ni tak boleh caya, lagi -lagi bila bab kete.. ni semua salah anwar ibrahim la ni! haha!!! *kidding*

nik bab-bab kerete memang failed la. tak tahu apa-apa
konon skarang ni trend tayar terkeluar. kete jenis yang jalan terkangkang lebih nampak cool.
lagi lowered lagi cun katanya. kalau jumpa bonggol, iolss gelak jea kat sebelah ^__^
muehehe


23 comments:

  1. Hehe.minat dengan kereta ni mmg tak leh halang da kan..takpelah...asal hubby hepi,kita pun hepi..hehe

    ReplyDelete
  2. hihi...klkr...llki ni due je..kereta ngn bola=p

    ReplyDelete
  3. duit die xpelah hehehe.. klau duit kita mmg nak marah lah !

    ReplyDelete
  4. hubby nory minat jgak ubahsuai kereta...

    kereta dia dulu, macam2 die ubahsuai, last2 accident, habiss berkecai..kereta ke mana, apa ke mana...hahahah...

    sbb tu die mcm dah serik nak ubahsuai kereta lebih2 skrg ni...kereta nory pon masih "dara" lagi..hehehe

    ReplyDelete
  5. la tukar pulak??? takpelah nik dah minat hubby nik camtu..support je ok

    ReplyDelete
  6. biasalah nik, nama pun lelaki...minat kitorang tak sama dengan pompuan, hehe...

    ReplyDelete
  7. Kikiki..asben mmg mcm tu kak..selagi kita nak dia still bg..alhamdulillah..hahahha

    ReplyDelete
  8. hahaha lawak cara Nik explain ni. Janji di capati tu best. Tergelak I sini tau.

    ReplyDelete
  9. Hehehe, En Suami kite pun serupa, tapi betul cakap Nik tu, biar dia minat kereta dari dia minat pouan lain. Sokong 100%

    ReplyDelete
  10. @ashra

    mmg tak boleh nak halang la. tu benda yg dia suka buat.kan tak bagi buat kesian lak..hehehe

    ReplyDelete
  11. @nabila azmi

    bola suami sis tak suka langsung. bab kete dia mmg minat sgt2 la.

    ReplyDelete
  12. @Kesuma Angsana

    tu la. sebab guna duit dia la nik redha jea la

    duit nik mmg tak la. tak suka nak ubah suai kete.hehe

    ReplyDelete
  13. @Nory Zoulkefle

    dulu hubby sis ada kete kancil.mmg kete tu byk gak di ubh suai. pernah gak accident.kata tak nak dah ubah tapi tak blh caya

    dapat kete lain, still gak ubah. lagi2 bila duk bkwn ngan geng2 kete.

    ReplyDelete
  14. @Haryati Faizal

    dah tukar lagi...tak nak la support sgt.kang byk lagi dia tukar..hihihi

    ReplyDelete
  15. @Orga

    yea la. mmg tak sama pun. lelaki mmg suka ubah suai mcm2 kan.lagi2 bab kete.hehe

    ReplyDelete
  16. @♥ ROS ♥

    ok la. sekurangnya dia tak abaikan tanggungjawab lain.sebab tu bagi jea la dia ngan kete dia

    redha jea la yea..huhu

    ReplyDelete
  17. @Nastyna

    janji di capati dah la. cakap lain buat nyer lain...huhu

    ReplyDelete
  18. @MyFreeMinded

    sama la yea. hubby selalu cakap mcm tu la.suh pilih, nak dia minat kete or pompuan.

    hehe..kalau blh tak nak dua2.kikiki

    ReplyDelete
  19. layankan jer la nik lgpun duit dia hahaha...klu duit kita sentap gak la

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^